De la AJOFM Mehedinti, 10 ianuarie 2012

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 15 februarie 2012 o bursă a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca . Sunt oferite circa 75 de locuri de muncă ( la nivel national ) pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, a altor fructe si legume . Un grup de angajatori şi consilieri EURES vor veni în Romania pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk .
CERINŢE :
• Vârstă minimă – 18 ani ;
• Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu ;
• Muncă fizică grea ;
• Experienţa în munca agricola constituie un avantaj ;
• Munca anterioara in ferme daneze constituie un avantaj ;
• Flexibilitate cu privire la schimbarea orelor de lucru in timpul contractului de munca .

CUM SE POATE CANDIDA PENTRU ACESTE LOCURI DE MUNCĂ ?

Este OBLIGATORIU ca fiecare persoana interesata să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk si să înregistreze o adresă de e-mail validă, pe care ulterior va primi electronic contractul de muncă, în cazul în care a fost selectat de către angajatorii danezi . Toate datele care vor fi trecute în contract vor fi preluate din informaţiile înregistrate de candidat, prin urmare corectitudinea lor este esenţială . O adresă de email este acceptată de sistemul informatic danez o singură dată ! Nu se poate folosi o adresă de e-mail de către mai mulţi prieteni sau rude, pentru fiecare persoană în parte trebuie menţionată o altă adresă de email !
Completarea aplicatiei (CV-ului) online nu inseamna obtinerea automata a unui loc de munca, este doar o conditie obligatorie pentru a putea fi admis la interviu !

DATA ULTIMEI APLICAŢII PE ACEST SITE ESTE 6 februarie 2012 !

Selecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu, în data de 15 februarie 2012 aparţine în totalitate angajatorilor / consilierilor EURES danezi .
Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie .

DIRECTOR EXECUTIV,
LAURIAN ION NICOLESCU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*