COMUNICAT DE PRESA

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mehedinti, membru in Comisia Judeteana pentru Egalitate de Sanse Mehedinti anunta organizarea de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale- Directia Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati a Caravanei“ Saptamana Egalitatii de Sanse” in perioada 16-20 ianuarie 2012, ce va avea loc in municipiul Targu Jiu, judetul Gorj, activitate in cadrul proiectului” Campanie nationala de constientizare publica privind egalitatea de gen si sanse pe piata muncii si sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problema egalitatii de sansa si de gen- S.A.N.S.A “. Invitam cu aceasta ocazie angajatorii din judetul Mehedinti sa participe la aceasta actiune care va cupride ateliere de lucru, targuri de joburi, mese rotunde si dezbateri publice cu participarea specialistilor in domeniul egalitatii de sanse.
Precizam ca in data de 18 ianuarie 2012, intre orele 10.00-15.00 va avea loc in municipiul TarguJiu, Hotel LEXI STAR, Str. Progresului nr.1, Targul de joburi din cadrul “ Saptamanii Egalitatii de Sanse” pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia.
Rugam agentii economici interesati sa ia parte la aceast eveniment sa contacteze telefonic, membru COJES Mehedinti din cadrul A.J.O.F.M Mehedinti, d-na Adelina TANASESCU, la numerele de telefon:0252 / 319029, 0352401046.
Va multumim pentru colaborare si va asteptam sa luati parte la eveniment!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*