„Sunt independent şi liber de orice contract politic”

-Îşi lansează Mircea Geoană partid, ce ziceţi?

-Am o părere proastă. Din start este un partid prost. Este prea târziu, toate partidele care s-au înfiinţat în ultimii ani s-au desfiinţat sau au fost înghiţite de partidele mari. Nu este timp să facă structuri în teritoriu, au încercat şi alţii să facă aşa ceva şi n-au reuşit.

-Dan Diaconescu cum a reuşit?

-A început mai de mult construcţia unui partid. Plus că are şi trustul lui de presă unde-şi face campanie, şi să nu uităm că are şi bani.

-Mai există P.I.N. în Mehedinţi?

-Am înţeles că a fuzionat cu UNPR şi normal, acum ar trebui să fiu la putere, dar pentru faptul că nu sunt de acord cu această fuziune, nu mă voi înscrie în noua structură. Sunt independent şi liber de orice contract politic.

-Oferte?

-Au fost şi încă mai sunt de la toate partidele. Dar nu le comentez, mai este timp să iau o decizie.

-Partidul Conservator?

-Este un partid care prezintă interes şi are rol important pe scena politică. Are conducere nouă, care este dinamică, şi cred că în cadrul USL va juca un rol important.

-Tudorescu sau Florescu?

-Cu amândoi sunt prieten, pentru că sunt şi profesori. Au calităţi şi unul şi altul, şi consider că fiecare a făcut şi poate să facă lucruri bune pentru PC. Deocamdată, domnul Florescu este membru PC.

-Pe plan local, cum se mai prezintă situaţia?

-Aşa cum am spus, sunt curtat de toate partidele şi asta înseamnă că stau foarte bine în sondajele de opinie care s-au făcut aici, la Vânju Mare. Poate că vânjenii şi-au dat seama că este nevoie de un primar adevărat. În Vânju Mare sunt foarte multe lucruri de făcut, pentru că nu s-a mişcat nimic aici în ultimii 8 ani de zile, de la plecarea mea din PSD.

-Se sparge USL?

-Nu, pentru că ar avea toţi de pierdut. Mai multe lucruri îi unesc decât să-i despartă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*