S-a supărat doamna deputat…

…Alina Teiş, și, pe 11 mai a.c. a postat pe facebook următoarele: Măi, nesimțitule, consilier P.N.L., prezența mea nu a deranjat niciodată pe nimeni. Vă este frică de mine? De faptul că există și oameni corecți care reprezintă cu succes județul Mehedinți? Nu am participat la Crosul Severinului sau cum s-a numit acest eveniment, pentru că ANGAJATORUL tău, probabil de teamă că îl vor persecuta “amicii” politici, NU M-A INVITAT. Am participat la Palatul Cultural la o sesiune științifică, onorând invitația domnului profesor, ION NĂNUȚI. Dar acest lucru îți depășește ție neuronii. Mă bucură,în schimb faptul, că le lauzi pe colegele tale din Primăria Drobeta-Turnu Severin, care TOATE sunt membre ale Organizației Femeilor Social -Democrate Mehedinți. Din acest moment să nu crezi, că vei mai rămâne un moment fără replică, tu sau “sponsorii” tăi, indiferent de culoarea lor politică! Despre corupți, șantajiști sau viitori ocupanți ai penitenciarelor României, ……numai de bine! Și așa sunt locuri libere în penitenciare!
Să-ți fie rușine, șantajistule!
Impricinatul nu este altcineva decât spaima politicienilor, Haiducul de la Hinova, cel mai cel jurnalist local și multe altele, pe care, dacă am avea spațiu, le-am aminti. Când a avut dreptate, am fost și noi de acord cu el. Când a sărit calul, și prin față, și prin spate, și pe laterale, și fără voia lui, ne-am abținut la a comenta acțiunile lui pentru a nu vă deranja pe voi, oamenii politici care l-ați ținut și îl țineți în brațe.
Probabil că supărarea dvs. este întemeiată dar, dacă stăm bine să scormonim trecutul, vina aparține, în mare măsură, liderilor politici care l-au ridicat în slăvi pe ăsta, DE FRICĂ, doamna deputat, DE FRICĂ! Nu mai punem la socoteală faptul că presa locală este unde este ca urmare a acțiunilor acestui specimen. Știm cu toții CE, UNDE, CUM, DE CE, PENTRU CINE și Ce a produs acest consilier P.N.L., cum îl numiți dvs., dar ce rost are să-ți prinzi mintea cu el?
Azi e victimă, mâine îl luați sub pulpana voastră, de oameni politici ce sunteți, și-l mângâiați la subțiori, să nu carecumva să aibă microfoane și să vă bage mortu-n casă. El nu știe să joace decât cum vrea, orice muzică i-ați pune, ba, uneori, vă pune el muzică la Hinova, în hogeac, mai scoate o oală de vin, mai un grătar, mai un ou în raină și de restul brânză, că de aia se intitulează VĂCAR, după care face strategii politice locale, cu oricare.
Admir curajul dvs. de a sări la beregata lui și aștept și alte personaje să ia taurul de coarne.
În rest, numai bine FEMEILOR. Din orice PARTID or fi ele.
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*