Mult stimate domn fost COMANDANTE . . .

…ca să continui, AȘA NU SE MAI POATE! Ce se-ntâmplă?!Ați plecat,nu știm dacă de bunăvoie sau silit de cineva, din postulpe care-l dețineați aici, la noi, la Drobeta Turnu Severin, și ne-ați lăsat pradă grupurilor de interese, că mafioți nu-i putem numi, că n-au pistoale.Practic, suntem hăituiți zi și noapte, de am ajuns, – presupunem, că nu știm adevărul absolut, care e dincolo de noi -, să ne dăm în cap unii altora, în necunoștință de cauză.Noi, ziariștii, jurnaliștii, lucrătorii în presă și alte categorii  sociale,urbane și rurale, care se-nvecinează cu breasla asta.Nu v-am făcut nici un rău cât timp ați fost pe aici, pe aceste meleaguri pline de substanțe creatoare, în acest ținut mirific, ca să-l parafrazez pe un cunoscut domn col. (r), că am zis să lăsăm organu să-și facă datoria.Numai că, în cele ce urmează, o să vedeți că nu-i așa.

Acum ceva timp, mai precis în  noaptea de Haloween – a americanilor, nu a noastră!, să fim bine înțeleși –un confrate de-al nostru, pe numele lui G.A., de ceva ani, și dintr-o zonă adiacentă municipiului, nu a avut de lucru și a ieșit afară din casă, în condițiile în care, așa cum menționează dumnealui, surse din cadrul I.P.J. l-ar fi atenționat că urmează să dea de BAU-BAU.Probabil neauzind atenționarea, că n-are hands-free, susnumitul s-a aventurat pe ulițele localității, fiind lovit mișelește la doască, pre limbajul popular al haiducilor locali.Ca și când nu ar fi fost de ajuns, a mai fost și doborât la pământ, moment în care sau petrecut mai multe, dar dânsul nuși

mai aduce aminte.Nu are rost să exemplificăm aici, mai ales că nu am fost chemați la fața locului de către organele de cercetare.

De altfel, nici nu știm dacă s-a făcut o cercetare pentru a se stabili împrejurările, scopul și durata acestui act samavolnic cumplit de mișelesc și abscons în toată intensitatea lui.

De la noaptea asta americană, care a avut loc în cursul zilei de 31 octombrie 2014 și până azi, 18 noiembrie, a trecut peste noi turul întâi al alegerilor prezidențiale, în care nu s-a întâmplat mare brânză.

A trecut și turul doi al alegerilor prezidențiale, în care brânza s-a dovedit a fi mai bună decât cașcavalul, și nu știm, nici până la această oră,marți, 18 noiembrie 2014, orele când citiți această scrisoare deschisă, ce s-a întâmplat, de fapt, cu respectivul, cu cercetarea agresiunii, cu autorii ei, de ce, cine, unde, de ce și cum. Adică niște simple întrebări jurnalistice.Noi, ca simpli colegi, solicităm descifrarea evenimentului cauzat probabil de starea nefavorabilă a vremii din noaptea susmenționată și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în găsirea celor care se fac vinovați de agresiunea întâmplată.

Protestăm,public, față de modul în care au ajuns să ne trateze interlopii sau ce or mai  i și vă spunem, de la obraz, că nu o să întoarcem și obrazul celălalt.Avem dreptul la o informare corectă din partea celor care trebuie să ne spună adevărul privitor la acest  mpardonabil, regretabil și de neconceput incident și ceea ce putem afirma, în deplină cunoștință de cauză, este faptul că nu avem de-a face cu FĂCĂTURĂ.Așa cum credeți că este, de fapt, și această scrisoare.Nu, noi vam spus faptele, victima, așteptăm ca în virtutea acreditărilor să fim puși în fața adevărului.Că o conveni sau nu unora dintre noi, ne ne-nteresează.

Merită să luăm bătaie? Merită să fim hărțuiți, zi, noapte și-n pauzele de cafea, de orișicine? Cât mai poate îndura adevărul pe care-l spunem, cât mai credeți că putem rezista la asemenea bătăi?

 

O sursă din altă parte, nu de la DVS.

 

P.S. unu, de la turul unu

Nu ne-am încumetat să-l deranjăm pe domnul purtător de cuvânt al Dvs., să nu creadă lumea că ni s-au terminat sursele și apelăm, așa, faptic, la anumite persoane cu sau fără interes.Noi suntem fideli domnului Ni cu și, din respect, nu spunem mai multe aici, că cine știe ce drac de stenograme mai apar pe urmă pe la alții.

 

P.S. II, că a fost și turul 2.

Nu ne permitem, de asemenea, să-l deranjăm nici pe domnul actual comandant.Nu că n-avem bani de-o cafea și pentru Dumnealui, dar e păcat să-și prindă mintea cu fapte de natură rurală, unde, se știe, șefii de post sunt Dumnezei, nu alta!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*