0

Glorie de tomberon

Share ITShare on Facebook
Facebook

Nu ştiu dacă ucrainienii s-au uitat vreodată la DDTV, la momentul când Tolea Ciumac l-a săltat pe Dan Diaconescu cu gândul să-l ducă în tomberon, acolo unde este locul multora, dar chestia cu politicianul ucrainean aruncat la tomberonul de gunoi merită nu numai un LIKE cât facebook-ul de mare, ci şi apreciere. Ucrainienii l-au imobilizat pe un deputat şi l-au aruncat într-un tomberon plic cu gunoi, după care au pus un cauciuc şi au turnat un lichid peste el, în semn de „respect“, probabil, pentru dezbaterea din Parlament referitoare la o lege care să interzică implicarea în politică a aliaţilor fostului preşedinte Ianukovici.
La noi, gestul ăsta era „crimă“ pe faţă la adresa statului care nici nu mai poate sta drept de câte stângăcii se-ntâmplă în fiecare zi. Plus că, dacă se-ntâmplă un astfel de gest, automat opoziţia – sau puterea – funcţie de caz, era principalul vinovat, era un act politic incalificabil, era apocalipsa a doua. Că prima se pare că a fost clasa politică.
Încet-încet, lumea începe să se trezească dintr-un somn profund, indus de neimplicare, nepăsare, îmbogăţire până peste poate, stări care caracterizează foarte mult şi politicianul român, acel politician care, atunci când NU se vede „pus la zid“ strigă-n gura mare VAE VICTIS! Un fel de vai de „victimele“ mele, alegătorii!, cum ar spune un mucalit. Aşteptăm, pentru alegerile din 2016, ca un partid politici să adopte, ca siglă, tomberonul. Ar da lovitura pe piaţă!
St. JUST

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *