25% dintre parlamentarii aleşi în Mehedinţi sunt ARD-PDL. Mihai Stănişoară a obţinut un mandat de deputat, iar Marius Bălu, unul de senator

Potrivit rezultatelor finale anunțate de Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, în județul Mehedinți, 25% dintre parlamentarii aleși sunt candidați ARD-PDL.
Mihai Stănișoară, prim-vicepreședintele PDL, a obținut un mandat de deputat în Colegiul 1, având unul dintre cel mai mare număr de voturi din țară. El a fost ales de 8.323 de severineni din Colegiul 1 Mehedinți, adică un procentaj de 29,64% din totalul voturilor.
Marius Bălu a câștigat un mandat de senator în Colegiul 1. El a primit 14.843 de voturi, adică un procentaj de 25, 34%.
”Doresc să le mulțumesc severinenilor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat în număr mare. Alegerile de duminică au arătat că o bună parte dintre ei, aproape o treime, sunt mulțumiți de activitatea mea parlamentară de până acum. Îi asigur că voi rămâne același soldat credincios al proiectelor bune pentru România. Mi-aș fi dorit ca și în restul județelor țării, proporția parlamentarilor ARD-PDL să fie cel puțin ca în Mehedinți”, a declarat Mihai Stănișoară.
Județul Mehedinți s-a situat pe locul al treilea la prezența la vot, cu 50,14%. Singurele județe unde prezența a fost mai mare au fost Teleorman și Gorj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*