Pe cine deranjează MARIUS BĂLU

Rămas, nu singur, să lupte cu un PDL vraişte, moştenire a lui Mihai Stănişoară, Marius Bălu a decis să-şi continue drumul. Tot la PDL, alături de Cornel Ghiţă, fost deputat, Mircea Sevastian Grosu, fost viceprimar şi actual consilier municipal, Dumitru Mărculescu, fost şi actual consilier municipal. Din „garda veche“, dacă am putea spune aşa, lipsesc… liberalul Ion Mîţu, gravul Andi Nodiţ, dar şi alţi foşti pedelişti a căror soartă nu mai interesează pe nimeni.
Vineri, la sediul PDL, Marius Bălu a susţinut o conferinţă de presă ca să lămurească, într-un fel, unele situaţii caraghioase de pe scena politică locală, situaţii generate de „neica nimeni“ în politică, sau de evitarea, cu adsevărat, a problemelor cu care se confrună municipiul şi judeţul.
„Vă garantez că, în cel mai scurt timp, veţi vedea filiala PDL Mehedinţi puternică şi cu un cuvânt greu de spus. PDL Mehedinţi nu înseamnă Mihai Stănişoară. (…) În fine, nu găsesc cuvinte în literatura română pentru a califica gestul premierului Victor Ponta. Când se ştie că RAAN este cu un picior în groapă, tu vii la o manifestare de partid, fără ca măcar să treci 10 minute pe la oamenii ăia de acolo, să-i încurajezi, să le spui că faci tot ce se poate pentru a găsi o soluţie. Mi se pare mai mult decât inadmisibil o asemenea poziţie. Atâta aroganţă n-am văzut în viaţa mea. Oamenii ăştia de la Putere, care au majoritate de 70 la sută, au început să-şi bată joc de oamenii care le-au oferit această majoritate. (…) Vreau să vă aduc la cunoştinţă şi mica victorie a opoziţiei din judeţul Mehedinţi, pentru că, din păcate, am rămas singurul parlamentar al opoziţiei. Cu toate acestea, atunci când te implici şi ai argumente, ai parte şi de victorii, şi o astfel de victorie a mea este şi faptul că a trecut de comisii un amendament al meu, amendament care se referă la scutirea de plata taxei de timbru pentru vehiculele destinate transportului şcolar. Este o idee pe care mi-au dat-o primarii mehedinţeni, o idee care înseamnă circa 100 de milioane de lei la bugetul primăriilor, bani care vor putea fi folosiţi pentru altceva. (…)
DSC_7085 (Small)Am să mă refer acum la intoxicarea de prost gust de acum mai bine de o săptămână, şi anume atacul neserios al primarului Gherghe la adresa mea, referitor la mărirea preţului apei. Am aici toate documentele ca să vedeţi că această creştere este o condiţie impusă la proiectul de 72 de milioane de euro. Deci nu contează că am adus 72 de milioane de euro pentru judeţ, contează altceva! Aceste creşteri de preţuri trebuiau făcute în fiecare an, din 2009 încoace, dar nu s-au făcut, pentru că din 2009 încoace au fost dispute electorale şi primarii nu au aprobat aceste creşteri de preţuri. Pe aceste acte aveţi semnăturile primarilor care au aprobat creşterile, unde este semnătura mea, domnule primar Gherghe? Îmi pare rău s-o spun, dar văd că domnul Gherghe începe să devină din ce în ce mai mult om politic şi din ce în ce mai puţin administrator“.

Aşteptăm, pe viitor, şi decizia preşedintelui PDL, Marius Bălu, privitoare nu numai la primarii care fac diferite „excursii de binecuvântare la altarele altor partide“, dar şi la adresa mai marilor acestui partid, ca să ştim un lucru, şi când spunem asta ne referim la situaţia politică din PDL a lui Mihai Stănişoară, Andi Nodiţ, Ion Mîţu, Constantin Gherghe. Dacă tot este singurul opozant din Mehedinţi, apoi să vedem dacă are şi sânge-n instalaţie…
St. JUST

1 comentariu

  1. Cu o floare nu se face primavara.. Deci, din pacate, Marius Balu nu mai deranjeaza pe nimeni. Pe mine in schimb au inceput sa ma deranjeze tare rau, TOTI politicienii astia care s-au zguduit enorm pana sa ajunga in Parlamentul Romaniei, ca sa faca pentru ei si familiile lor minuni de vitejie (a se citi orice), in 4 ani cat pentru 2-3 generatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*