0

Nepoateee,

Share ITShare on Facebook
Facebook

…pârâie-n… noi un suflu nou de politică, adusă de pârțuri mai mult sau mai puțin mirositoare, depinde de parfumul cu care te dai!
…pârâie-n… organe celulele minore, demiurgice, și plâng ocnașii dă ciudă că găinile furate au și consimțit, într-un fel, infracțiunea. care, dă fapt, nu a fost infracțiune, că n-aveau ouă-n ele!
…pârâie-n… conștiința noastră toate faptele bune, că dă ălea rele am fost la biserică, am dat cu agheazmă, anafură și alte soluții dă curățare exterioară, să se-mbete îngerii dîn noi dă aroma pă care-o emanăm. Suntem curați ca apa Dunării. Aia dă la fund!
…pârâie-n unii laudele ca minorele-n fața preotului, așteptând o linguriță dă-mpăcare lăuntrică cu unul și altul, că nu mai contează culoarea politică, nu-i așa?
Nepoateeee, am stat destul pă tușă citind ce s-a scris în ultimii ani, am examinat și am mai căpătat ceva expertiză on-line, că aici e mai greu și, nedorind să dau laicuri la ăștia care se bat cu cărămida-n pept că au făcut și-au dres, am zis să iau taurul dă coarne, că nu să mai poate. E-adevărat, aici, la Severin, n-avem tauri! N-avem nici lideri, n-avem nimic. Dacă nu vă făceam eu ce-am făcut n-aveați nici ce ziceți că aveți acum. Încă nu știu ce să-ți spun, Nepoateee, că nu sunt sigur ce vreau, dar îmi doresc ca PÂRÂITU-n… P – OLITIC – Ă să devină brand al orașului, chiar dacă mi-am bătut joc de cariera mea dă edil cum a făcut Zidane: dând un cap în gură! Nu sunt adeptul capului în gură, deocamdată, dar dacă aveți răbdare, ajungem și acolo!
Al vostru, cu drag și spor,
UN EDIL MULTICOLOR, care pârâie… ușor…

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *