0

Programul rural „pisCINA cea de TAINĂ”

Share ITShare on Facebook
Facebook

Pă timpul pedeLEULUI eram oripilați că se fac locuri de joacă în mijlocul pădurii, parcuri în mijlocul linvingului caselor primarilor și centre de informare turistică unde se numărau babele și moșii pe degetele de la o mînă…

În lumina sarcinilor trasate dă nenea Cîțu privind strategia dă dezvoltare a mediului rural și dă scoatere din acest mediu a lui Lucovid, contracandidatul său la Congres, în cel mai scurt timp se va implementa programul rural „pisCINA cea de Taină”, cu referire numai la primarii liberali dă pe cuprinsul patriei noastre și a țării, (care a început să fie binecunoscută mai mult ca România normală a fostului, din 2024, nenea Klaus) dă același Lucovid.
Să aude, totodată, că la noi în Mehedinți a început deja implementarea unui program adiacent, care nu va fi cuprins în Planul (inter)național dă rezistență și retragere a pesedeului dîn toate structurile dă partid și dă stat, că d-aia n-avem canalizare și alimentare cu apă, că le-a luat pesedeul cînd a plecat dă la guvernare.
Am spus adiacent pentru că am înțeles că se vor construi bazine dă înot performante dedicate performanței dă la satele uitate ale județului, un fel dă locuri unde-a-nțărcat dracu iapa, cum să zîce popular și tradițional, care sate mai au dă așteptat mult ca să se europenizeze, că primarii au fost ocupați cu trecerea dîntr-o barcă în alta, ca să sondeze apele dă suprafață în care să scaldă politica. Mulțumim pă această cale proiectelor dă bătut apa-n piua infrastructurii rurale, că asta ne mai lipsea acuma: bazine dă înot.
Așa că ne așteptăm, dă la nenea Lucovid, contracandidatul lui nenea Cîțu la șefia peneleului, să iasă la rampă cu programul „pisCINA cea de taină”, adresat tuturor primarilor care-l vor susține la congres pe mnealui. Dintr-o mapă căzută pîn grădina dă vară a Severinului am remarcat două foi bătute asimetric la o mașină dă scris, dîn care pă una era scris, cu litere mari: ATENȚIE! A NU SE DIFUZA DUȘMANILOR DĂ CLASĂ!
Pă scurt, programul rural spune:
-toți primarii peneleului dîn județ își vor face piscine proprii și personale în toate proprietățile pă care le au pă raza comunei păstorite
-primarii cu proprietăți mai multe în alte comune vor putea să-și facă piscine suplimentare numai după accesarea fondurilor dă la APFAII (Asociația Piscinelor Fără Apă Irigate Independent)
-nu vor fi primiți să se scalde și să bată apa-n piuă, fără bilet dă intrare plătit la dublu, pesediștii comunei
-locuitorii comunei vor învăța să înoate, contra cost, numai în apele piscinelor primarului
-primarul comunei e obligat să semneze adeziuni, pă uscat, privitoare la avantajele modernizării infrastructurii, adică nici o piscină nu va fi funcțională fără rigole, trotuare și acces la proprietăți decît dîn ograda firmelor dă casă
-„pisCINA cea de Taină” se va aplica numai primarilor care dau în scris că-l susțin trup, suflet și apă chioară pe Lucovid în lupta cu imperialistul Cîțu, cel care pregătește, alături de nenea Klaus, înființarea P.L.M. (Partidul Liberalii Mei)
-toți locuitorii comunei vor trece prin apa piscinelor numai după oficierea apei dă către un sobor dă preoți, ca să nu zîcă cîrcotașii că se scaldă în apele menajere ale comunei
-piscina primarului nu să transmite, politic, la schimbarea mandatului. Ea să astupă cu ciment, ca să nu pută vreunuia.
PINGUINU CU MUSTAȚĂ
vrea piscină cu verdeață

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *