PP DD şi-a anunţat candidaţii la Primăria Severin şi Consiliul Judeţean

„Vreau să anunţ toţi simpatizanţii şi membrii noştri că am mutat sediul în această locaţie, pe strada I.G. Bibicescu, lângă cafeneaua Ada Kaleh, iar telefonul nostru este 0252-225130, număr la care toţi cei care vor să afle informaţii pot să sune, în programul de la 9 la 19. Sediul este închiriat, costurile sunt suportate din cotizaţii. Am solicitat Primăriei, ca orice partid politic, un sediu, dar primăria a răspuns că nu mai deţine niciun fel de spaţiu care să-l pună la dispoziţia unui partid. Vom vedea şi noi când vom ajunge la Primărie unde s-au dus toate spaţiile, mai ales că unele partide au şi câte două locaţii, şi stau cu ele închise.
Îl avem aici prezent pe domnul Marius Stoica, de la Orşova, care împreună cu filiala PC de la Orşova a trecut la Partidului Poporului Dan Diaconescu”, ne informa, în deschiderea conferinţei de presă a PPDD Ovidiu Gheorghe, preşedintele acestei formaţiuni politice.
„Vreau să mulţumesc conducerii PPDD pentru încrederea acordată. Am fost preşedintele PC până pe data de 25 martie, după care am plecat la PPDD împreună cu toţi membrii. Eu sunt artizanul punerii pe picioare a PC la Orşova, şi vreau să vă spun că nu voi dezamăgi conducerea PPDD în activitatea politică de acum încolo. Mulţumesc celor din conducerea PPDD şi spun că vom merge spre câştig la Orşova, unde avem ca ţinţă ţintă 3 consilieri să obţinem în Consiliul local. Este o dorinţă acceptabilă şi poate pe viitor găsim şi un om care să aibă potenţial pentru a fi candidat la Primăria Orşova”, declara Marius Stoica.
Ovidiu Gheorghe a făcut cunoscut, apoi, candidaturile PPDD la Mehedinţi: „Sunt convins că tinereţea domnului Stoica va da un suflu nou partidului nostru în acea zonă şi vom obţine rezultate bune acolo. În ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a filialei noastre am trimis către comitetul naţional propunerile pentru candidaturile la Primăria Drobeta Turnu Severin şi Consiliul Judeţean, şi vi le fac cunoscute: pentru Primăria municipiului candidează Ovidiu Mircea Gheorghe, iar pentru Consiliul Judeţean, Virgil Alexe”, care declara: „sper ca împreună cu echipa pe care o avem să aducem foarte multe voturi pentru partidul nostru”.

St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*