Oameni ai județului, singuri…

Ziua de luni ne-a adus în prim plan două declarații extrem de interesante ale timpului actual. Prima a fost făcută într-o conferință de presă despre porci, gripa porcină și alte belele care s-au abătut asupra județului, conferință organziată de prefectul NICOLAE DRĂGHIEA, care a mai suspinat și niște declarații sentimentale, fără iz politic referitor la  demitere, schimbare ori alte „pedepse” venite din partea celor care-s la Putere acum.
„Am un singur defect, care l-am târât după mine toată viața, am iubit foarte mult Mehedințiul și-l iubesc în continuare, deci, cu vrerea sau fără vrerea cuiva, tot aici sunt…”
A doua declarație a fost postată pe facebook și nu face altceva decât să ne arate un adevăr, și anume că un partid politic poate „distruge” un ziarist, oricât de membru de partid ar fi el, „cu sau fără vrerea cuiva”, ca să-l parafrazăm pe domn prefect, și aparține supărăciosului văcar de la Hinova, nimeni altul decât consilierul local al PNL HINOVA, Alin Ghiciulescu:
Cred că a sosit timpul și este datoria noastră să ne implicăm!
„Voi candida independent, eu aparţin județului Mehedinţi. Fiindcă întotdeuna am luptat pentru oameni,
voi răspunde cu DA oamenilor care au spus că mă sprijină independent ori întrun parteneriat sănătos pentru societatea noastră. Parteneriatul stabileşte condiţii egale tuturor mehedințenilor
indiferent de poziție socială, funcție, culoare politică!,,
Alin Ghiciulescu

În 1989 românii au murit pentru libertate și democrație, iar astăzi…
Calitatea democrației în Romania a scăzut în 2019 și a ajuns la 6,38, comparativ cu situația din 2018, cand scorul țării noastre a fost 6,44.
Punctajul 6,38 încadrează România la categoria “democrație deficientă”, țara noastră reușind să ocupe locul 12 din 28, în ce privește calitatea democrației în țările din Europa de Est. La nivel
global, ocupăm locul 66 din 167.
Astfel, suntem mai aproape de grupul regimurilor hibride decât de cel al democrațiilor consolidate.
Din acest motiv dar și pentru că în partidele politice din județul Mehedinți au rămas foarte multe personaje nocive ce își doresc puterea să se ajute pe ei și grupurile de interese și nici decum CETĂȚEANUL… VOI CANDIDA INDEPENDENT PENTRU O FUNCȚIE DE CONSILIER ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI!
De unul singur nu pot și nu am nicio șansă, dar dacă sunt oameni în Mehedinți
care își doresc să mai avem o șansă să scăpăm de cei ce au distrus județul îi aștept lângă mine!
Doi oameni care iubesc Mehedințiul, doi oameni singuri, la urma urmelor, cu sau
fără păcate, dar care sunt deciși să ia viața de la capăt pentru a demonstra că se poate. Că  se mai poate schimba ceva într-o societate haotică. Nu comentăm aici „faptele de arme” ale celor două personaje,
ci numai sinceritatea lor debordantă, dezarmantă chiar.
Liricul declarațiilor nu face altceva decât să ne abstractizăm chintesența noastră interioară spre  parcurgerea unui extaz feeric cu valențe de dezvoltare ambientală a tuturor soluțiilor la problemele cu care ne confruntăm zi de zi.
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*