Ce bine că politicienii locali doar… CITESC kamasutra!

După ce au terminat cu călăreala județului ăsta, liderii politici locali, vechi, noi sau în devenire,
au trecut la perversiuni în versuri, în ode limboiste, în comentarii mai mult sau mai puțin tâmpite

 

OM Ovidiu

…este pentru prima oară cand CINEVA din politica mehedințeană (parlamentari) o face (și slava Domnului am vazut mulți!) cu multă dragoste de semenii săi punând suflet, dăruind tot timpul (timpul său personal) multor oameni aflați în suferință, nu numai de sărbatori sau “pomeni” electorale, făcând efort (nu de denigrare) prin muncă! Un bun exemplu, un dascăl model în care și-a pus amprenta asupra caracterului multor tineri din ziua de astăzi, de aceea este iubită, îndragită, respectată, admirată! Iar PUTEREA ei consta în UMANITATE! …Ca dascăl a iubit, îndragit copii (actualii tineri) fiind ( pentru mulți, o a doua mamă) model prin puterea exemplului! Ca “preoteasă” (cum le plac multor invidioși să spună) a învățat multe de la DUMNEZEU (lucru pe care dânșii întelegându-l doar la Paste și de Crăciun, când trebuie sa “puncteze” la diferitele Camine de bâtrîni.
Dânșii NU pot accepta (în baza unor sondaje de opinie virtulă) că parlamentarul Alina Teiș (care a intrat în conștiința colectivă a severinenilor și a mehedințenilor doar prin muncă și daruire) este cea mai vizibilă, cea mai activă și dorită în rândul oamenilor, vine cu un “concept” nou neconditionat , vine cu MULTĂ… MULTĂ DRAGOSTE DE SEMENII SĂI, având mult DUMNEZEU, iar atunci cand ai Dumnezeu ai tot!
Celor ce instiga la “politica parului”, la denigrări, la șantaj, la violență, la ură, cu zeci și zeci de pagini și conturi false, cu fake-news -uri ar trebui sa nu mai citească atata kamasutra…
Avem nevoie de speranță, de încredere, de optimism, de pace, de conlucrare, de a fi împreuna, de energie pozitivă (ceea ce emitem-dăruim, asta primim!), pentru a putea lucra, pentru a putea merge împreuna pe “DRUMUL CARE UNESTE”!
OFSD-ule de Mehedinti, ALINA TEIS, nu numai ca sunteti frumoase (fiecare dintre dumneavoastra…femeie, mama, bunica), sunteti FOARTE PUTERNICE …aveti multa umanitate in voi! Sa va tina Dumnezeu sănatoase, sa fiti iubite, pretuite, respectate! Iar daca pt cei care nu suporta dragostea neconditionata (umanitatea), atunci (iertati-i!) măriți doza! …Nu pot face oamenii atât rău cât Dumnezeu poate face BINE! Când nu faceți “nimic” și totuși faceți!…DATORITĂ dumneavoastră, doamna Alina Teiş a ieșit soarele, lumina bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*