Albă ca Zăpada-i blondă

anti Nuţi Udrea şi-a făcut datoria şi a plecat. O mişcare mai mult decât benefică pentru societatea de gospodine care până mai ieri oftau când o vedeau pe stimabilă croşetând în direct sau „tocăindu-se“ prin petrecerile patriei, întru desfătarea ochiului în căutare de sex-appeal.
PDL a pierdut, de această dată, nu locomotiva, ci mironosiţa-n Gucci, că Mocăniţă nu se poate numi. Partidul spre care-a plecat tanti Nuţa Udrea e la început, şi dacă în PDL n-a mai rămas decât un buldog, ei bine, în Mişcarea Populară o să-nceapă să cânte Cocoşul, că tanti Nuţi e-nvaţătă cu strigătul de luptă şi cu desfacerea-n frunză a României politice, pentru înconjurarea şi derutarea adversarului. Cu această ocazie, a aruncării batistei şi a lacrimilor pe obraz, Partidul Mişcarea Populară se consolidează şi cu parlamentari-cometă ai PDL, un partid din care-o să mai rămână coada – L – care o să migreze şi ea, încet-încet, spre PNL, că de-aia-i liberală.
Ce frumoasă este viaţa când arunci la coş ca Victor Ponta, fără să te mai strofoci driblând, şi când vezi că, de dincolo de gardul Cotroceniului, Traian Băsescu trimite ocheade, prin intermediul blondei lui şuviţe, Nuţi Udrea, ocheade gen „Nu mă uita!“. Se anunţă un an electoral interzis casnicelor şi celor sănătoşi din punct de vedere politic. Dacă tanti Nuţi a ales o altă ogradă, apoi să ştiţi că în spatele fiecărui bărbat mare la sfat nu este o femeie, pentru că, din punctul ăsta de vedere, tanti Nuţi le cam „ia faţa“ la mulţi…

St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*