A căzut un CAP. De grifon…

Vineri, 2 iulie a.c., când tot severineanul aștepta sosirea, de la Muzeu, a daco-romanilor prezenți la Festivalul DRUBETA, la Palatul Culturii s-a desprins și a căzut, cu mari emoții pentru cei de jos, capul grifonului din partea stângă. Accident soldat fără victime, un grup de copii alergând din zonă, „avantajați” fiind de faptul că, în cădere, capul s-a zdrobit de o margine a clădirii Palatului, jos ajungând doar spărturi. Incidentul este regretabil, dincolo de susurul celor aflați acolo, cum că e MARE SEMN, e ca la Herculane, cad toate, nu mai suntem creștini și alte chestii mai mult sau mai puțin religioase.
Bine nu prea e, dacă a ajuns să ne cadă ISTORIA în cap. Istoria reabilitată, în unele cazuri, în bătaie de joc, de unii și alții pe bani mulți.
Unii spuneau că de vină ar fi ciorile, adevăratul brand al Severinului după ora 19,00, singura „investiție” care se dezvoltă în neștire, că nu s-a găsit nimeni să numere acest areal de prosperitate al unui Severin trist ca grifonii de pe Teatru. Poate că situația se va rezolva dar, până atunci, să nu uităm că sâmbătă, 10 iulie, la Teatru are loc Conferința Județeană a PNL.
Unde nu credem că or să cadă „capete”, că prea nevinovați sunt unii și liberi ca ciorile care „păzesc” grifonii care păzesc, la rândul lor, tristețea Severinului…
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*