ÎNSCRIERILE la RABLA LOCAL AU FOST PRELUNGITE

Perioada de înscriere pe site-ul AFM se prelungește până la 29 septembrie 2023, ora 23.59.

CUM TE ÎNSCRII ÎN PROGRAM, PE SITE-UL AFM

1. Intră pe afm.ro, la secțiunea Programe de finanțare.

2. Selectează „Casarea autovehiculelor uzate” și dă click pe caseta verde „Creare conturi depunere dosare”. Intră pe Conectare și creează contul;

3. După înscriere, la o dată pe care o vom anunța ulterior, AFM va transmite lista persoanelor fizice înscrise către primării.

Abia din acel moment vă puteți adresa Primăriei Drobeta-Turnu Severin, pentru completarea unor cereri tip și depunerea actelor necesare: Actul de identitate al solicitantului, în copie conformă cu originalul; Cartea de identitate a autoturismului, în copie conformă cu originalul; Certificatul de înmatriculare, în copie conformă cu originalul; Certificat de atestare fiscală din care să rezulte că nu este înregistrat cu obligații restante de plată a taxelor, impozitelor, amenzilor, și contribuțiilor către bugetul local; Împuternicire în original sau copie legalizată, dacă este cazul; Actul de identitate al împuternicitului, în copie conformă cu originalul; Extras de cont;

4. Ultimul pas este să mergi cu mașina la casat. Vei primi un cupon pe hârtie, în baza căruia va fi semnat contractul de finanțare.
Nu ești obligat să-ți cumperi mașină nouă. Singura condiție este că timp de 3 ani de la obținerea banilor nu vei putea cumpăra o mașină cu o normă de poluare mai mică de Euro 5. În Drobeta-Turnu Severin, pot fi casate, prin programul Rabla Local, 1.000 de mașini, adică maximul admis. Până acum, s-au înscris 495 de persoane și mai sunt disponibile 505 locuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*