0

ION CUPĂ, candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Mehedinți: APEL CĂTRE MEHEDINȚENI

Share ITShare on Facebook
Facebook

Dragi mehedințeni,

 

Votul de duminică e decisiv pentru toate comunitățile locale din județul nostru, pentru fiecare dintre voi.

De acest vot depinde dacă Mehedințiul  va renaște sau se va tîrî în continuare la coada clasamentului național al dezvoltării.

De acest vot depinde dacă viața voastră și a copiilor voștri se va schimba radical în bine sau nemulțumirile  vor crește, una după alta.

PSD și PNL au arătat ce pot și cât pot în judet în toți acești ani.Vorba lui Traian Băsescu: ”PSD nu poate mai mult! PNL nu știe mai mult!”.

S-au acumulat prea multe rele, prea multe nelegiuiri în acești ani, s-au risipit prea mulți bani publici și prea multe șanse pentru ca voi să dați votul vostru, atât de important, acelorași oameni.

Înțelegerile ascunse dintre PSD și PNL, blatul lor sunt cauza rămânerii în urmă a județului nostru.Planul lor e același în continuare: să tragă beneficii pentru ei și grupurile lor de interese.Planul lor nu vă include și pe voi!

Stricați-le planul! Acum la 30 de ani de la Revolutie arătați că știți ce aveți de făcut cu votul vostru.Folosiți-l cu dreaptă judecată pentru a face Revoluția Schimbării în Mehedinți.

Mehedințiul are nevoie acum la conducerea sa, peste tot, de oameni care știu și pot să aducă schimbările necesare mai repede. Oameni noi, cu o gândire nouă, cu performanțe în domeniile lor de activitate, cu o integritate ireproșabilă.

PMP vă propune astfel de oameni pentru a fi aleși în toate localitățile județului.Dați-le o șansă! Votați-i cu încredere! Ei sunt #SoluțiaTA pentru o viață mai bună!

Pășiți cu dreptul pe drumul drept către Mehedințiul din visele voastre!

 

Al dumneavoastră,

Ion Cupă

Candidatul PMP la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mehedinți

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *