0

Drumul județean 671A, CRĂGUIEȘTI – ILOVĂȚ – ȘOVARNA – BALA se va asfalta în a doua jumătate a lunii iulie

Share ITShare on Facebook
Facebook

Am efectuat o vizită de lucru pe #drumul județean #671A, unde se lucrează la modernizarea a 12 kilometri, între localitățile Crăguiești – Ilovăț – Șovarna – Bala.
La fața locului am avut o întâlnire cu reprezentanții constructorului, dirigintele de șantier și colegii din Consiliul Județean Mehedinți, pentru a vedea stadiul exact al proiectului și care sunt următoarele etape care vor fi implementate.
Lucrările sunt împărțite pe trei sectoare. În acest moment se așterne stratul de piatră spartă pe ultimii doi kilometri, între localitățile Șovarna și Rudina și se lucrează la gabioanele pentru susținerea terasamentului. Tronsoanele Crăguiești – Ilovăț și Ilovăț Studina sunt deja pregătite pentru asfaltare, iar constructorul m-a asigurat că în a doua jumătate a lunii iulie se va începe turnarea primului strat de asfalt.
Podul de la Rudina, un obiectiv foarte important al investiției, a fost finalizat în structură, urmând să continue lucrările care țin de ansamblul proiectului. Beneficiarii lucrărilor de aici sunt în mod direct locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, dar și cei care tranzitează zona pentru a ajunge în nordul județului Mehedinți. Cu toții vor circula pe un drum complet modernizat începând cu toamna acestui an, când investiția va fi finalizată.

Mehedințiul, pe drumul cel bun!
‼️Ne ținem de promisiuni!
Derulăm investiții care modernizează județul Mehedinți!
#investitii
#DJ671A
#fondurieuropene

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *