Conferință Extraordinară la PSD Mehedinți

PSD Mehedinți a organizat miercuri, 22 ianuarie a.c., la Palatul Culturii, o conferință extraordinară, în cadrul căreia s-a stabilit delegația organizației județene la Congresul partidului care va avea loc cel mai probabil pe data de 29 februarie 2020. Cu acest prilej s-a stabilit că PSD Mehedinți va avea un număr de 36 delegați, reprezentând primari și consilieri județeni.
„Organizaţia judeţeană Mehedinţi va avea un număr de 36 de delegaţi, primari PSD din judeţul nostru şi consilieri judeţeni. Mă bucură faptul că astăzi au participat la şedinţă aproape toţi primarii PSD, lucru care dovedeşte că suntem în continuare cea mai puternică echipă politică din Mehedinţi. Am demonstrat unitatea partidului nostru şi la alegerile obţinute anul trecut şi sunt convins că vom demonstra prin votul mehedinţenilor şi la alegerile din vara aceasta, fie ele locale sau anticipate”, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.
Astăzi, membrii PSD Mehedinți s-au întrunit, în cadrul conferinței județene extraordinare, pentru a stabili delegații la congresul național al partidului. În total, din Mehedinți, au fost desemnați 36 de delegați.Conform statutului Partidului Social-Democrat, am organizat conferința județeană extraordinară, pentru a stabili delegații pentru congresul PSD, care va avea loc, cel mai probabil, pe data de 29 februarie.

Mare parte din delegații la congres sunt primari ai PSD din județul nostru. Lista este completată de consilieri județeni. Mă bucură faptul că au fost prezenți aproape toți primarii Partidului Social-Democrat, la această ședință. Asta dovedește că suntem, în continuare, cea mai puternică forță politică a județului. Am demonstrat-o și la alegerile din cursul anului trecut și sunt convins că vom demonstra, prin votul mehedințenilor, și în vara acestui an, la alegeri, fie că vor fi doar locale sau și anticipate”, mai spunea Aladin Georgescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*