NOAPTEA CA HOȚII

(ieri 25.01.2020), citând din clasicii în viață, la inculpatul Popescu Constantin, acasă în cartierul Coramnic, domnul cu “fetițele”, INCOMPATIBILUL…….. nimeni altul decât Gherghe Constantin (cel îngălbenit de curând) și avocatul inculpatului mai sus citat, împreună cu fiul său, s-au întâlnit pentru a pune la punct strategia CANDIDATURII DOMNULUI CU FETIȚELE (Gherghe Constantin) din partea PNL la Orșova pentru funcția de primar.


Ce să vezi, Popescu Constantin care tocmai se încălzise pentru candidatura sa la funcția de primar din partea PNL la Orșova primește o scatoalcă de la avocatul său și îi spune cam așa…..
“…..Costică, noi trebuie să FACEM ORICE, numai Cican să nu ajungă primar, așa că eu având ceva șanse, după ce i-am luat fiului meu restaurant și hotel în Timișoara, ponton la Orșova pe care îl vând acum și până va intra în Baroul de Avocați, trebuie să mai…..completez veniturile, tu să iei gunoiul în continuare în Orșova și să facturezi apa orșovenilor m-ai ales că nu vei avea pierderi pe rețea după schimbarea țevilor, iar ăștia de la PNL de la județ m-au pus să-mi fac viză până joi 30.01.2020, altfel….vin alții să candideze….”. GROAZNIC, ca PNL Orșova să nu aibă un orșovean care să candideze din partea lor……
Le-am promis celor doi că pot să candidez împotriva amândorura și voi câștiga….Oare credeți că Gherghe subit s-a îndrăgostit de Orșova ??? Oare credeți că Gherghe va sta pe salariul de primar de 8000 lei/lună ???
Citiți atașamentele acestei postări…..
URMEAZĂ o campanie foarte dură…MILIȚIENEASCĂ, cu folcloriste, cu mulți bani aruncați de Gherghe, Popescu și Stoica, doar, doar nu ajunge Cican primar la Orșova……
VĂ DEZAMĂGESC DOMNILOR RACORDAȚI LA SIFO-NAREA BANULUI PUBLIC….VOI CÂȘTIGA, IAR ORȘOVA SE VA RECONSTRUI CU OAMENI TINERI !!!

Sursa:
facebook Adrian Cican

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*