Final în RĂZBOIUL CELOR DOUĂ ROZE

„Conotația sexuală”

Prefectul Nicolae Drăghiea nu are de lucru și aruncă cu bani în stânga și-n dreapta. Probabil că-și permite. O ultimă ispravă gen FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR a pornit de la faptul că ar fi criticat-o public în mai multe rânduri pe Mirela Pintea Enea și ar fi declarat pentru o televiziune locală: „să se termine odată cu funcționarii ăștia care au obținut funcțiile prin bătături la genunchi și la frunte”.
Deși a specificat că nu a pronunțat nici un nume, prefectul a încasat-o. Tocmai de la Craiova.
Curtea de Apel Craiova a decis miercuri, 14 martie a.c., printr-o sentință definitivă, că prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a jignit și a lezat demnitatea și imaginea publică profesoarei doctor Mirela Pintea Enea, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți. Costurile totale se ridică la suma de 5.000 de lei daune morale, 5.355 de lei cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat și să publice pe cheltuiala lui într-un ziar de tiraj naţional hotărârea cu pricina. Reclamanta, Mirela Pintea Enea, a solicitat 250.000 de lei drept daune morale. Procesul pe fond s-a judecat la Tribunalul Mehedinți unde câștig de cauză a avut tot Mirela Pintea Enea. De altfel, nu este primul caz când se micșorează suma cerută pentru daune morale, noi știm ditamai barosani de presă locali au trecut prin asta și au plătit!


Tribunalul Mehedinți a dat soluția, pe fond: „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 5.000 lei cu titlu de despăgubiri morale pentru fapta ilicită săvârşită precum şi la publicarea într-un ziar de tiraj naţional, a prezentei hotărâri. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 100 lei reprezentând taxă judiciară de timbru şi a sumei de 2.000 lei onorariu de avocat redus în condiţiile art.451 alin.2 cod procedură civilă. Cu apel. Document: Hotărâre 45/2017 02.10.2017”
După care a urmat soluția definitivă a Curții de Apel Craiova: ,,Respinge apelul declarat de către pârât ca nefondat. Admite apelul formulat de către reclamantă. Schimbă în parte sentinţa civilă în sensul că obligă pârâtul către reclamantă la plata sumei de 5.355 lei cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei civile. Definitivă. Document: Hotărâre 821/2018 14.03.2018”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*