0

PE SCURT…

Share ITShare on Facebook
Facebook

Gaz Metan, în Antalya

Fotbaliştii de la Gaz Metan Severin se află în Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată, în care antrenorul Marian Bondrea va pune accentul pe jocurile de verificare şi, evident, pe corectarea erorilor care pot apăraea în jocul echipei. Prima partidă, cu F.C Costuleşti, din Repuiblica Moldova, a fost programată ieri, iar mâine găzarii severineni îşi vor proba nivelul de pregătire la care se află în compania elveţienilor de la F.C Aarau, formaţie de Ligă secundă..
Testarea arbitrilor…
Comisia de resort a Federaţiei Române de Fotbal a stabilit datele şi centrele de desfaşurare ale cursurilor de instruire de iarnă ale arbitrilor, arbitrilor asistenţi şi observatorilor de arbitri din Ligile a doua şi a treia.Arbitrii mehedinţeni vor suţine testele teoretice şi fizice, pe 23 februarie, la Râmnicu Vâlcea. Pentru asigurarea unor condiţii bune de desfăşurare a cursurilor, a fost publicată bibliografia pentru testele teoretice.Aceasta cuprinde legile jocului 2010-2011 (cu modificările survenite în 2011), Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal şi broşura „Întrebări şi răspunsuri”- ediţia 2011.

Modificări în statutul A.J.F

În conformitate cu cerinţele U. E. F. A, Comisia juridică a Federaţiei Române de Fotbal a întocmit statutul- cadru al Asociaţiilor judeţene de profil, care va fi dezbătut şi aprobat în adunările generale proprii. În noul statut au apărut două modificări importante în ceea ce priveşte structura de conducere şi de decizie.Este vorba de Comitetul Executiv, din care fac parte reprezentanţii echipelor din Ligile a a 4-a şi a 5-a , ai formaţiilor de copii şi de juniori, şi preşedintele Comisiei judeţene a arbitrilor şi de Comitetul de Urgenţă, care va lua decizii între două şedinţe ale Comitetului executiv. Propunerile de modificare a statutului vor fi dezbătute în adunarea generala a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Mehedinţi, care va avea loc la sfărşitul acestei luni.

Reorganizare la C. S. S

Clubul Sportiv Şcolar Drobeta Turnu- Severin… a intrat la apă ! Ca urmare, activitatea….s-a contractat, din structura unităţii dispărând două „catedre” de fotbal, două de atletism şi una de înot. Acestea vor pluti pe Dunăre, în amonte, şi se vor opri la C.S.S Traian Lalescu Orşova, pentru potenţarea sporturilor nautice.

Cantonament pentru handbaliste

Şi in acest an, conducerea Clubului Sportivi Şcolar asigură stagii de pregaătire centralizată al munte, în staţiunea Straja. Acolo sunt şi handbalistele junioare II, care sub supravegherea profesorului Ion Milovan fac pregatire fizică generală, până pe 17 februarie. La revenirea în localitate, severinencele vor susţine câteva meciuri de verificare cu echipe din judeţele vecine şi din Serbia.
ION LECA

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *