1

Panarama Mehedinţiului

Share ITShare on Facebook
Facebook

panaramă, panarame s. f. (pop., peior.) 1. persoană ridicolă, care se dă în spectacol printr-o conduită aberantă.
2. scandal, gălăgie. 3. femeie de moravuri ușoare.

_DSC9332 (Custom)

Politica locală orşoveană nu a avut niciodată un specimen precum CONSTANTIN NEGULESCU, viceprimar actual, un fel de „secera şi ciocanul“ vremurilor de tristă amintire, în care statul la coadă după „tacâmuri de pui“ era un „rău necesar“. De bine, de rău, Constantin Negulescu a ştiut să profite de toate situaţiile electorale de după 1989 şi să-şi asigure un „loc călduţ“, cu sau fără lemnele din dotare.
De ceva vreme, la şedinţele de Consiliu local de la Orşova consilierii PSD nu mai participă, astfel că nu se strânge cvorumul necesar pentru a se lua decizii de „maximă importanţă“, ca să-l cităm pe musiu Negulescu, pentru „comunitatea noastră“. Care comunitate a devenit extrem de interesată pentru acelaşi specimen politic. „Suntem într-o situaţie cum n-a mai fost niciodată după 1989. Prin refuzul categoric al consilierilor PSD, care nu mai doresc să vină la şedinţă pentru a lua act de înceterea mandatelor de consilier a lui Pătăşanu şi Ghergulescu, hotărâri definitive, plătim amendă de 500 de milioane de lei vechi, bani care vor fi imputaţi la cei ce doresc alegeri anticipate, dar vă spun eu că până în luna ianuarie 2015 nu se pune problema organizării acestor alegeri la Orşova. Nu se mai pot organiza licitaţii, nu mai putem să executăm obligaţiile şi promisiunile din campania electorală. Dramatismul este acela că penalităţile curg, avem 1 miliard de lei vechi, împărţit la 9 consilieri, o să ne mănânce căpuşele, şerpăria, uitaţi-vă cum au ajuns spaţiile verzi. Avem foarte multe acţiuni, inclusiv întreţinerea spaţiilor verzi. Doresc ca de mâine să iau poziţie pentru că practic nu putem sta 6 luni de zile, suntem blocaţi, se fac presiuni, suntem ameninţaţi, alegerile locale ne costă un miliard, penalităţile încă un miliard, lucrurile sunt foarte foarte stridente pentru a le rezolva, de câteva luni de zile nu facem nimic. Eu nu am venit aici să dăm bani pentru iresponsabilităţile altora, ne-am lăudat suficient, am cântat laude, că e PSD pe val acuma la Orşova, nu înţeleg. Eu, din trei în trei zile voi convoca şedinţe extraordinare şi ordinare pentru a aproba proiectele strict necesare, pentru că avem foarte multe acţiuni…“
Cam aceasta este JELANIA penibilă a viceprimarului NEGULESCU, de la Orşova, în faţa consilierilor PDL care, până mai ieri-alaltăieri, când acelaşi Negulescu nu mai putea de dragostea şi dorul pesedeului, îi califica drept ISTERICI, NEMERNICI şi SABOTORI, UNELTE ALE LUI CICAN în nedezvoltarea comunităţii. Acum, Negulescu CERŞEŞTE, la propriu, ce nici dumnealui nu ştie.
N-ar strica, pentru alianţa PNL-PDL de la Orşova, să-l înfieze pe stimabilul Negulescu, că-i bun de gură şi, dacă-s cuminţi, poate le dă şi lor telegondola submarină să se plimbe întru dezvoltarea unui oraş care nu mai crede în politicieni ca Negulescu. Un oraş pierdut şi părăsit de o clasă politică pentru care răcoarea „bulăului“ e cea mai bună pedeapsă. Deschideţi porţile Orşovei, să vină dubele, că circ avem, pâinea este, deja, prea scumpă!
St. JUST

stjust

One Comment

  1. Daca d-l Negulescu spune ca in absenta noastra nu poate face licitatii, rugati-l sa va explice cum a tinut licitatia pentru spatii verzi. Deci ilegalitatile continua si fara ca noi sa participam la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *