Să-l trezească cineva şi pe VIRGIL POPESCU!

Luni, 30 iunie a.c., pe la ora 13,00, s-a trezit şi Virgil Popescu, un liberal „rătăcit” prin Severin, să facă o conferinţă de presă şi să ne spună ce frumos a fost la Congresul Partidului Naţional Liberal, unde a fost ales vicepreşedinte (apropo, şi Duicu e vicepreşedinte!), cum galbenul partidului se prelingea pe pereţi ca şi când ar fi dat cu sancţiunea-n ei Klaus Iohannis, viitorul candidat al celuila_DSC5728 (Custom)lt candidat, Crin Antonescu. Frumos gestul ăsta cu conferinţa, asta în timp ce site-urile şi presa centrală ne anunţaseră, de vreo trei zile, că Viorel Palaşcă demisionase din PNL. Iar în ziua conferinţei, şi-a anunţat demisia şi Ion Cupă, liberalul RTS de la Gorj, liberal cu care domn Virgil dăduse ochii, cu jumătate de oră înainte, în biroul primarului Gherghe. Să nu-l fi anunţat Ion Cupă pe Virgil Popescu de demisie? Hai că tare şturlubatici v-aţi făcut, de-i vine lui Duicu să vă ia şi să vă pupe pe creştet…
Marţi, fără să ţină conferinţă de presă, şi-a anunţat demisia încă un „liberal”, Mihai Stănişoară. Fapt care credem că l-a luat prin surprindere şi învăluire pe Virgil Popescu. Nu vrem să tragem concluzii pripite privitor la ce se-ntâmplă în Partidul Naţional Liberal ACUM, dar în plan local şlagărul „Adormirea Maicii Domnului” e la loc de cinste.
Păi, ori e fuziune, ori e absorbţie, ori e opoziţie, ori e demisie, dracu mai înţelege ce se întâmplă. Noroc cu facebook-ul la opoziţia asta locală, că altminteri am suspina după ea cum suspină unii pesedişti după Duicu, şi nu se mai întoarce. N-o avea, săracul, pelerina de luptător a lui Nelu Mâţu, veşnicul, vajnicul şi adevăratul luptător anti-Duicu? Virgil Popescu a convocat o conferinţă de presă în care mai bine tăcea, că filozof tot n-ajunge. Sau, mai bine, ne spunea poveşti din anii de rezistenţă anti-Duicu, o rezistenţă mimată ca şi conferinţa la care am participat.
Să-l trezească cineva şi pe Virgil Popescu. Nu că ar avea un vis, ca Andreea Vass, să-l trezească acum pe respectivul, că la prezidenţiale poporul trebuie să stea cu ochii căscaţi şi musai să voteze întru adormirea somnului politicienilor de azi şi de mâine ai ţării, aceşti „pionieri” puberi. Aşa să le-ajute Dumnezeu!

St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*