0

„Hai că poate ne mai dicstrăm“

Share ITShare on Facebook
Facebook

Adrian Bidilici, acest „Connect R“ care n-are somn. Şi mai vine şi vara…

Nu ştiu cât are de gând să doarmă Adrian Bidilici în vara asta, dar m-am hotărât să nu mai plec la mare, nu că nu mai are Stănişoară bani să-mi dea, aşa cum zicea, anul trecut, un dobitoc. Şi de ce să plec la mare când la Mehedinţi DIXTRACŢIA (sic!) e maximă, avem ştrand de fiţe, coaliţie de dreapta, politicieni unu şi-unu, mai ales că Duicu e-n „concediu“. Ar fi şi păcat să nu dăm cititorilor şansa de a se delecta, din toate punctele de vedere, cu un adevărat JIHAD local. Azi, episodul I CNA. Forţa fie cu tine, Adriane!

_DSC5930 (Custom)

„În şedinţă publică a fost analizat şi raportul de monitorizare, întocmit în baza reclamaţiei nr. 5797/23.04.2014, cu privire la emisiunea „Revista presei”, din 31.03.2014, difuzată de la ora 10.43, în reluare de la 18.00, realizată de domnul Adrian Bidilici. În raport de conţinutul emisiunii, membrii Consiliului au constatat că aceasta a fost difuzată cu încălcarea dispoziţiilor art. 30 şi 40 alin. (3) din Codul audiovizualului, întrucât realizatorul emisiunii, referindu-se la domnul Marius Bălu, senator PDL, la adresa numelui acestei persoane a utilizat expresia ,,bălălău”, într-un mod repetat, cu rea-credinţă şi tendenţios, de natură a-i prejudicia imaginea. De asemenea, în acelaşi context, realizatorul Adrian Bidilici a folosit şi un limbaj injurios. Redăm din raportul de monitorizare: „Adrian Bidilici: Ziar, acela al domnului Marius „Bălălău”(„Bălălău, băiatul mamei”-titlul unei melodii lăutăreşti de petrecere din Epoca de Aur, n.m.). Lasă că ne distrăm şi pe seama ziarului ăstuia, ce, de domnul Marius „Bălălău” nu putem să facem mişto-uri, nu putem să facem aroganţe? Binenţeles că putem, căci este unul dintre preferaţii noştri. Şi uite că tot veni vorba despre domnul Marius „Bălălău… Nu-i aşa că nu v-aţi fi aşteptat niciodată la una ca asta, ca domnul Marius „Bălălău” să fie preocupat el aşa, de problemele oamenilor din mediul rural? Domnul Marius „Bălălău” pun pariu că nu poate să doarmă nici în apartamentul său din Bucureşti, apartament închiriat, nici în vila sa din Drobeta Turnu Severin la gîndul că oamenii din mediul rural au probleme, băi, fraţilor, au probleme, uite, noroc c-avem un senator care este preocupat de problemele oamenilor, că altfel, unde Doamne iartă-mă am fi ajuns, nu? Hai că poate ne mai dicstrăm (sic!) Adrian Bidilici: Onorant, hai c-a-nceput bine, să vezi că “pe lista naţională, mai ales a unui partid extrem de important se află şi un mehedinţean, dar nu dintre cei plecaţi aiurea, ca să se afirme pe alte meleaguri, ci un bărbat matur, care munceşte, îşi trăieşte idealurile, aici, lîngă oamenii pe care-I cunoaşte şi lîngă care a trăit”. A consemnat Alexandru Gensina, aşa îi este numele. Alexandru Gensina, dacă-i numele tău real nu ţi se pare, nu ţi se pare că eşti un picuţ, un picuţ cam pupi-n-curist, adică, cum poţi mă să faci introducerea la un interviu cu “neica nimeni”, Mitică Mărculescu, şi să spui că “e un bărbat matur, care munceşte, îşi trăieşte idealurile, aici, lîngă oamenii pe care-i…Hmm…cît de pupi-n…să fii? Foarte pupi-n…”
În urma difuzării acestei emisiuni, domnul Marius Bălu a formulat o sesizare la C.N.A., prin care reclamă faptul că aceasta a avut un conţinut de natură a-i prejudicia imaginea, întrucât “Această emisiune este una dintr-un lung şir de emisiuni, prezentate de acest post, în care am fost supus practic la un linşaj mediatic, folosindu-se inclusiv jigniri la adresa mea precum „dobitoc şi idiot, neicanimeni, bălălău”.

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *