„Ne-am gândit să asigurăm echipei un viitor”

Pe stadionul Termo s-a desfăşurat un joc şcoală la care Marian Bondrea, antrenorul principal al găzarilor severineni, a urmărit la lucru juniorii clubului, dar şi de la alte echipe, în ideea de a sigura un viitor formaţiei de seniori.
La prima întâlnire din acest an cu presa, Marian Bondrea, cel care conduce de pe bancă Gaz metan Severin, şi-a făcut cunoscute şi planurile legate de activitatea juniorilor.
„Ne-am gândit să asigurăm echipei un viitor. Suntem foarte, foate atenţi cu grupul de juniori (…) Cu toţii suntem de acord că trebuie să le găsim acestor tineri o posibilitate de progres, iar una dintre aceste posibilităţi ar fi să joace undeva, la un nivel mai mare (…) La o primă observaţie, grupul de jucători juniori este deosebit de talentat. Mai mult dejumătate dintre ei, din punctul meu de vedere, au perspectivă”, a declarat Marian Bondrea.

Sîmbătă, pe o vreme potrivnică fotbalului, juniorii angrenaţi într-o dispută-şcoală au încercat să arate ce ştiu şi că merită să intre în vederile lui Marian Bondrea. Spre deosebire de alte jocuri de acest fel, tinerii fotbalişti nu au făcut excese individuale, înţelegând, se pare, că numai printr-un joc colectiv, bine articulat în toate compatimentele, se obţin rezutate. Tehnicianul Marian Bondrea şi- a făcut deja o primă părere despre potenţialull unor dintre fotbaliştii care au jucat în acest meci, dar va lua o decizie definitivă pe parcurs, când se vor organiza şi alte partide de acest gen. Seniorii de la Gaz Metan Severin au intrat în prima etapă a pregătirilor. Ei se află în cantonament la Băile Herculane, unde vor pune accent pe acumulările fizice.
S-a perfectat şi stagiul de pregătie centralizată din Antalya, unde se vor susţine mau multe partide amicale, iar în ultima etapă a pregătirii returului campionatului, antrenorul Marian Bondrea va insista pe aducerea jucătorilor la forma sportivă care să le permită obţinerea rezultatelor necesare îndeplinirii obiectivului stabilit pentru acest sezon.
ION LECA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*