Negulescu şi demisia… din 2016!

Nimic spectaculos la şedinţa de Consiliu local a municipiului Orşova de vineri, 28 februarie a.c. A lipsit primarul, a lipsit, parcă, şi acţiunea, iar cele 6 puncte de pe ordinea de zi au trecut la pas, ca să zicem aşa. Mircea Sperdea, preşedintele de şedinţă, a mai avut câteva nelămuriri, dar s-a rezolvat pe parcurs. Suspect de liniştit a fost, însă, „alergicul la pedelişti“ viceprimar Negulescu, cel care până acum şi-a dat demisia de vreo paişpe mii de ori, deşi, în treişpemii nouă sute nouăzeci şi nouă de cazuri nu i-a cerut-o nimeni. Chestie de spectacol ieftin, greţos! S-a aprobat devizul pentru Centrala termică de la Colegiul tehnic „Dierna“, s-a rectificat bugetul local pe 2014 şi s-a suplimentat programul de investiţii, s-a aprobat studiul de fezabilitate pentru capela mortuară în cimitirul vechi-zona vest, s-a schimbat destinaţia imobilului din str. Coramnic nr. 1, unde se preconizează a se face un cămin cultural, o bibliotecă, prin atragerea de fonduri europene. Discuţii au fost şi la punctul privitor la Sărbătoarea Rusaliilor-Ruga Orşoveană, preconizată a avea loc în perioada 8-9 iunie. Mircea Sperdea era nelămurit de ce trebuie să se consume 100 de milioane pentru acaestă rugă, în loc să se aloce banii pentru elevii olimpici şi profesorii lor, sau pentru studii de fezabilitate reabilitare străzi, şi, de asemenea, de ce nu se apelează la sponsorizări, ca în alte cazuri. Vicele Negulescu n-a ştiut ce să răspundă şi oricum Sperdea n-avea nevoie de răspunsul lui. Pentru finalizarea Pieţii 1800 s-au mai alocat încă 71.000 lei, deci nu e finalizată, aşa cum promitea anul trecut vicele Negulescu, şi amintea de o demisie. „Demisia n-o vedeţi, nu aşa, poate din 2016 încolo“, sugera vineri, în şedinţă, acelaşi Negulescu. Şi ce să mai facă orşovenii cu demisia dumneata, domn Costică? Să te ferească al de Sus, să nu-şi dea orşovenii demisia, că te lasă fără obectu muncii şi realizărili foarte-foarte importante! Aferim!

KAUSTIC

2 comentarii

  1. Probabil ca nea Costica o sa pateasca ceva similar cu glumele lui Nita („Lupul la oi!”). Daca a strigat de prea multe ori ca-si da demisia, s-ar putea sa fie demis cand nici nu viseaza.

  2. Negulescu nu prea mai are ghef de vorba de cand este pe mainile DNA. II este frica ca se duce si el langa Popescu si Duicu. Asta este in stare sa-i toarne si in puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*