Deputatul …ESCU și miresica auristă

Mare zarvă prin oraș și pă lîngă sediile partidelor locale dă cînd a-nceput miresica auristă, domn Georgică, să inspecteze țara-n sus și-n lat, în căutare dă „lăutari” vred-nici pentru alegerile care o să vină. Cuprins dă emulația succesului, ca dopul sticlei dă șampanie care sare-n sus dă bucurie, domn Georgică nu se dă tras de poale dă orișicine. Mai cu seamă că Mehedințiul are valori, unu și-una, dacă e să numărăm parlamentarii și activitatea lor feisbucistă, redusă, dă la o vreme, la laicuri și distribuiri dă fel și fel de desene aiuristice apărute peste noapte, cum că zona asta o să se dezvolte în infrastructură ca purecii pă cîine. O să avem dă n-o să putem duce, și tocmai asta cred că l-a spăriat pe domn Georgică, de să plimbă-n Mehedinți dă la o vreme. Oameni cu expertiză, că esperiență nu să mai poartă, ne dau dă știre să numim un parlamentar dă Mehedinți care s-a dus cu jalba-n proțap la miresica auristă ca să o treacă pă listă. Problema este că avem doi de… ESCU care să potrivesc descrierii, da cică numa unu e valabil și viril. Celălalt, nexam! La alte caracteristici privitoare la „caroserie” nu ne băgăm, tocmai dă aceea vă invităm la lectură și la vot. Cpă acuși vin alegerile și nu știm, Doamne iartă-mă, pă cine dracu să punem apostila cu ștampila!

Numiți un parlamentar de Mehedinți, care acum două săptămâni a făcut sluj la George Simion prin parcarea unei pensiuni de pe clisura Dunării.
Telefonul liderului AUR i-a indicat arătării ca era “băgat la block”, dar asta nu l-a împiedicat sa părăsească parcarea unde aștepta umil un “Alo”, și să își insinueze corpul derutant (o combinație dintre un șarpe călcat de tren și un struț uimit, cu ochelari) în hotel, apoi în terasă, unde, chipurile, s-a așezat să bea, după cum îl știe toată lumea, o licoare cu mai multe grade decât cele din aerul irespirabil.
După ce a văzut că nici filajul asta nu i-a reușit, nefericitul a încercat sa mituiască recepționerii și să afle unde este cazat omul, numai că aceștia, înspăimântatț de puzderia de copii turnați de către apucatul ăsta cu diverse doamne/domnișoare de prin Severin, s-au temut să îi dea amănunte!
Continuându-și pressingul la AUR, deputatul respectiv afirmă peste tot că este dispus să dea “jumătate de avere” numai să ajungă pe listele AUR și să se răzbune pe colegii de partid care s-au descotorosit de el ca de o măsea stricată, din cauza șpăguțelor de milioane de EURO luate de la Secom și de aiurea, precum și comportamentului sau social deviant!
Mult succes, frumosule, cuceritorule, virilule! Toate aceste calități îți vor folosi doar dacă vei dormi în viitoarea ta locuință cu dosul la perete, doar să nu uiți să ții și gura închisă!
PS: Stați să vedeți ce lucruri interesante avem despre personajul respectiv!Așa e când îți batjocorești oamenii cei mai apropiați, își mai aduc și ei aminte de cele făcute pentru tine, cum au mai dus, cui au mai dat! Nasol!

Sursa: facebook Eduard Koler

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*