PINGUINU CU MUSTAȚĂ

Circulă, pă feisbuc, de ceva vreme, fel și fel dă situații paradoxale, dă te-ntrebi dacă nu carecumva noi, oltenii din partea asta a gropii Balota, am inventat ozeneurile. Tot ce-i posibil, dar mai posibil este că, dă departe, avem ceva care ne deosebește foarte mult dă olteanul get-beget cu capitala la Craiova.
Fără să mai prelungim suspansul, că să supără protagoniștii, aflăm, bunăoară, că la Primăria Severin figurează „trei crai care deși au pensii peste 12.000 de lei sunt reangajați pe salarii babane! Dragomir Florentin-pensie peste 12.000, salariu Primarie 6000 lei. Micșoniu Nicolae -salariu peste 6000 lei încasați de la Primarie. Mirescu Ion-pensie peste 12.000 lei, salariu de la Primarie peste 6000 lei!”
Probabel au competențe, ar spune mucaliții care încă mai cred în valoarea șefilor, că doar nu d-aia s-a inventat pupatu-n cur dă 3 ori pă zi, escepție făcînd sîmbătă și duminica, cînd curu, deși e-n repaos, pupatul poate fi opțional.
Probabel nu mai are cine să să ocupe de treburile din Primăria, că mnealor au o vîrstă, și e păcat să nu-i refolosești, ca hîrtia igienică cu 3 straturi…
Probabel că tineretul severinean, sătul de oferta locurilor dă muncă, colindă țara întru salvarea speciei de oltean gropar dă Balota, cum ne-am obișnuit…
Probabel ar fi multe dă spus, de aceea noi nu credem că e posibil așa ceva. Vorbim aici de trei capacități-pensionare, fără să-l mai punem la socoteală pă Moș Teacă dă la Prefectură, vestitul Nea Vintilă, suflul-inspirația și transpirația Prefecturii. Dintr-un comentariu al unui mucalit la postarea cu cei trei BABANGII aflăm că ar fi vorba, dă fapt, dă muncă neremunerată, ceea ce pare o tîmpenie mai mare ca decît Legea educației în varianta Deca.
Așa că stăm pă ciuci și așteptăm varianta egzactă a VĂCARULUI LIBERAL dă la Hinova, nimeni altul dăcît acest „george simion” al vremurilor noastre, stăpînul adevărului, că calea și veața sînt închise. Dacă pînă la ora asta acest cîine dă pază al democrației nu are nici o poziție (pardon, că să supără Kamasutra!), dacă nu are nici o opinie, e jale! Severinul, și nu numai, ci toate capetele (i)luminate ale lui, așteaptă o postare lămuritoare, că d-aia face omu naveta dă la Hinova aici și retur, și nu pă banii contribuabililor, așteptăm o postare care să ne-aducă copiii acasă, la muncă, o postare revoluționară (nu neapărat lătrată, că d-aia-i cîine specimenul) care să-i lase „pă drumuri” pe ăștia care nu să mai satură pă circuitul banilor dă la stat. O avea curaj VĂCARUL LIBERAL sau așteptăm campania electorală?
P.S. Văcare, poza e dă ambianță, adică cam asta-i părerea noastră vizavi dă multe…

PINGUINU CU MUSTAȚĂ

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*