“Chircu e bolnavă. Suferă de un sindrom”

După ce Doiniţa Chircu a atacat conducerea primăriei din Orşova şi a cerut demisia primarului Manea pe motiv că ar fi incapabil, viceprimarul Constantin Negulescu a reacţionat dur. “Chircu este bolnavă. Ce raport îi trebuie? Ce putea să facă un primar în patru luni? Ea ce făcea în patru luni? Să lase ciocu mai moale, să nu ne mai dea lecţii de administraţie. Ea să dea lecţii în învăţământ, că acolo e pe meserie, dar pe administraţie habar n-are. Ea vorbeşte numai după ureche. In ianuarie , la şase luni de mandat vom prezenta un raport detaliat cu activitatea executivului şi un program complet de investiţii pe 2013-2014”, promite Negulescu. Acesta spune că afirmaţiile lui Chircu, precum că executivul de la Orşova otrăveşte câinii comunitari sunt calomnioase. „ Chircu e bolnavă, suferă de un sindrom. Cum să dăm noi otravă câinilor? Am fost chemaţi şi la Parchet din cauza afirmaţiilor ei mincinoase şi calomnioase”, zice Negulescu.
Viceprimarul din Orşova o contrazice pe Chircu , spunând că Manea nu a intenţionat niciodată să demisioneze din funcţie şi că acesta conduce perfect oraşul. “Manea se descurcă foarte bine ca primar. El a reuşit într-un termen foarte scurt să se integreze în activitatea executivului, mai bine ca Brăgaru. Manea a venit în consiliu numai cu proiecte viabile, nu cu aventuri ca foştii primari ai PDL. In niciun caz Manea nu-şi va da demisia. Este singurul primar în funcţie, după 1989, care are toate şansele să câştige al doilea mandat consecutiv”, afirmă Negulescu. “Chircu nu va ajunge niciodată primar, indiferent unde va mai candida. Si nici deputat nu va mai prinde. Ea va pierde la Orşova dacă va mai candida la parlamentare, aşa că mai bine să-şi facă bagajul şi să încerce în alt colegiu, să uite de Orşova.
In afară de promisiuni şi lupte anti-primar nu ştie altceva. Chircu a ajutat Orşova doar din gură şi cu indicaţii preţioase pe linie de partid. Nu ştie să vină decât cu diversiuni. Era un dezastru pentru oraş dacă primăria ajungea pe mâinile lui Chircu”, concluzionează Negulescu.

M.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*