0

GUVERNUL A ALOCAT 25 MILIOANE LEI PENTRU ÎNCĂLZIRE

Share ITShare on Facebook
Facebook

Ședința de Guvern a fost una deosebit de importantă pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin, întrucât s-au alocat banii necesari furnizării agentului termic iarna
aceasta.
Este vorba despre suma de 25 milioane lei, bani absolut necesari pentru încălzirea în sistem centralizat în municipiu.
Banii au fost alocați ca urmare a solicitărilor și demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu și prefectul județului, Nicolae Drăghiea.

“Este o sumă importantă de bani care nu putea fi acoperită din bugetul local, iar lipsa ei ar fi pus în pericol confortul termic al locuitorilor din Drobeta Turnu Severin iarna aceasta.
Este o dovadă de responsabilitate a Guvernului în fața severinenilor și a mehedințenilor, așa cum Executivul a dat dovadă de responsabilitate pentru fiecare român.
Mulțumesc întregului Guvern pentru că nu doar astăzi a susținut județul Mehedinți și municipiul
Drobeta Turnu Severin, ci pe parcursul întregului mandat a răspuns solicitărilor mele și ale domnilor primari din județ alocând sume importante pentru investiții, atât prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cât și din alte surse aflate la dispoziția Executivului!”, a transmis președintele Consiliului
Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *