0

Iar au venit CHINEJII !

Share ITShare on Facebook
Facebook

De fapt, dacă stăm bine și ne uităm în arhivă, nu e prima dată când, în sfârșit, poposesc chinejii pe meleagurile noastre severinene. Au mai fost pe aici, aduși de fel și fel de olteni de-ai noștri să cumpere Termocentrala, pământ la Izvorul Bârzii, cărbune, energie termică, apă caldă și cine știe câte le-or mai fi promis ai noștri ca brazii, de atunci, Adrian Duicu și Virgil Popescu. Cum au venit, așa au plecat. Dintre protagoniștii operei astea comice noi am rămas cu aceiași Duicu și Virgil Popescu, unul proromân, altul deputat.
Nu că am critica astfel de inițiative, de-a lungul ultimilor 30 de ani de administrație locală am avut parte de oameni de afaceri italieni încălțați cu adidași din bazarul Europa, de japonezi care se uitau la insula Șimian ca la Pearl Harbor, de turci, polonezi și alte națiuni, fiecare cu partea lor de durere. Că aici, la Mehedinți, e Tărâmul Făgăduinței, numai cine nu cere nu primește nimic. Cum dracu se face că, în ăștia 30 de ani nu am auzit pe unul din Conducere să aducă înapoi tineretul severinenean fugit peste mări și țări în căutare de mai bine, și la… Timișoara!
Acum iar au venit chinejii. Virtual, adică pe on line. Cine a dorit să acceseze siteul Primăriei Drobeta s-a lovit de imaginea de mai sus, semn că ne iubesc ăștia mai tare ca Romeo pe Julieta lui, cu sau fără încălzire-n balcon. Să sperăm că, de data asta, ne lasă dracului internetul în pace că avem treabă. Cu postările, cu comentacii, cu grupurile. Bă, aici se muncește, să vă fie clar! Lăsați administrația-n pace, că nu faceți voi ce vrea Cîrjan p-aci!
St. JUST
P.S. Vă așteptăm și la anul, că sunt alegeri! Pe viu iar, nu online!

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *