Cine-a-nfipt zambila-n brânză?

De departe evenimentul politic al acestei veri drobetane nu este, cum ar crede unii, criminalul de la Caracal și victimele lui, ori Sorina, fetița de la Baia de Aramă, care a ajuns în patria lui Trump înaintea președintelui Iohannis, cel netulburător la simțire față de soldații americani veniți în concediu la Deveselu.
Astea sunt fleacuri pentru localnicii noștri, – unii simțitori, alții aprigi la mânie, istericoizi de-a dreptul la vederea unei camere de televiziune, de parcă n-ar mai fi văzut culori 4K -, fleacuri la feld e provocatoare ca și vestea că domn Gîrlea, șeful Poliției Locale, ar fi un fel de Anamaria Prodan, moale la gură și tare la bască.
Vestea cea mai șoc din câte s-a întâmplat pe canicula asta doborâtoare de moral este că DON COSTEL, fostul primar al muncipiului, ar fi semnat pentru alegerea președintelui României la 10 noiembrie 2019, nimeni altul decât Candidatul KLAUS WERNER IOHANNIS.
Așa, și?
Ce mare scofală că e cap de listă pe o foaie? Trebuie să facem sluj că se-ntoarce-n fruntea altei OȘTIRI și o să treacă prin foc și sabie ce a mai rămas din politica locală? Aiureli demne de postacii de pe facebook și alte site-uri. DON COSTEL nu a recunoscut niciodată că ar fi semnat scrisorile mnealui, ălea cu DRAGII MEI SEVERINENI, așa că semnătura asta nu valorează nimic. I-or fi furat unii pixul cu care-și face alt partid, probabil și au mâzgălit, sub o săgeată care tot urcă și nu știe unde, doar-doar i-o cădea greu la lingurică primarului Screciu gestul. Și pesedeului, cel vinovat că și dăncilă-i candidat.
Nu știu la ce vârstă intervine menopauza andropauzei la bărbați, dar dacă n-ai cojones când trebuie, degeaba dai din buci.
Că se interpretează.
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*