La VÂNJU MARE au început lucrările pentru asfaltarea a jumătate din străzile orașului

Cel mai amplu proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din Vânju Mare este în plin proces de implementare. Este vorba despre o valoare de 28 milioane lei, fonduri guvernamentale alocate orașului prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, pentru refacerea a jumătate din străzile orașului.
“Unele artere erau pietruite, iar altele aveau asfaltul distrus, astfel că, am considerat, împreună cu domnul primar, Nicolae Rugină, absolut necesară intervenția la acest nivel. Proiectul vizează jumătatea de sud a orașului, în care este cuprinsă strada Republicii, cea mai importantă pentru comunitate și pentru cei care tranzitează Vânju Mare.
Sunt legat sufletește de acest oraș și vreau să îi asigur pe toți locuitorii orașului că sunt alături de ei și pot avea încredere că așa cum am pus la punct acest proiect, voi face toate demersurile ca după finalizarea lui, să intre în reabilitare și celelalte străzi”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, după o vizită la fața locului.

În prezent, constructorul lucrează la scoaterea bordurilor care vor fi înlocuite și pregătirea platformei drumului pentru asfaltare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*