0

„Suntem alături de Adrian Duicu şi de proiectele lui de dezvoltare a judeţului“

Share ITShare on Facebook
Facebook

susţine ION MIHART, preşedinte PP-DD Mehedinţi:

 

Partidele politice au intrat în febra alegerilor europarlamentare, pregătindu-şi, de acum, strategia politică, funcţie de miza acestor alegeri şi de obiectivele propuse. PP-DD Mehedinţi, un partid în plină ascensiune, pare să se impună pe scena politică locală, după o perioadă de instabilitate. Cu toate acestea, ION MIHART a reuşit să alcătuiască o echipă stabilă cu care o să atace alegerile parlamentare. În perioada imediat următoare, în mai toate organizaţiile locale ale PP-DD vor avea loc alegeri, astfel ca până pe data de 15 aprilie să nu se mai poată vorbi de preşedinţi interimari la nici o organizaţie locală a PP-DD Mehedinţi.
În momentul de faţă, în plan judeţean, PP-DD Mehedinţi are doi viceprimari, MARIN ŢUCĂ, la Iloviţa, şi ILARIE CĂPITANU, la Tâmna, 43 de consilieri locali şi consilieri judeţeni, scor obţinut la alegerile parlamentare din 2012.
Sâmbătă, 15 februarie a.c., la Adunarea Generală de Alegeri de la Târgu Jiu, ocazie cu care s-a ales noul Birou Permanent Judeţean al PP-DD au fost prezenţi Valentin Blănariu, preşedintele PP-DD de la Caraş Severin, dar şi Cristina Giurea şi Ion Mihart, liderul organizaţiei de la Mehedinţi. De altfel, Valentin Blănariu, coordonatorul zonei Caraş Severin-Meheidnţi-Gorj va fi prezent şi la Drobeta Turnu Severin, alături de conducerea centrală a PP-DD, cu ocazia Conferinţei judeţene de alegeri. Până atunci, Ion Mihart are misiunea de a strânge, începând cu data de 1 martie, 10.000 de semnături pentru candidaţii PP-DD la alegerile europarlamentare.
“Dorim, o dată cu aceste alegeri, să terminăm cu interimatul în foarte multe organizaţii, şi vă pot spune că din posturile de conducere ale PP-DD Mehedinţi nu vor mai face parte oamenii care nu au mai fost implicaţi politic în ultima vreme. Vom face aceste alegeri şi pentru a confirma pe funcţie membrii de partid care nu ne-au dezamăgit, ocazie cu care veţi avea nenumărate surprize în teritoriu. Vom avea şefi de departamente care se vor ocupa de alegerile europarlamentare şi, ce vă mai pot spune este că, în prezent, circa 130 de persoane vin lunar la sediul partidului nostru de pe strada Traian pentru a semna adeziuni. Semnale bune avem şi din judeţ, acolo unde, în ultima vreme, am distribuit circa 1200 de noi carnete de partid tuturor organizaţiilor. Ca o noutate a viitoarelor alegeri din cadrul PP-DD vă pot spune că organizaţia Mehedinţi va avea doi prim-vicepreşedinţi.
De asemenea, încă de la preluarea mandatului de consilier judeţean, am stabilit, împreună cu Floari Gheorghiţa şi Vergil Alexe, să sprijinim, prin voturile noastre, proiectele de dezvoltare a judeţului şi comunităţii, proiecte depuse de Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean. Nu ne interesează luptele politice, alianţele electorale, suntem şi vom fi alături de cei care promovează dezvoltarea în bine a judeţului“.

St. JUST

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *