M.S. flocoşeşte PNL!

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoara a anunţat miercuri, 6 martie a.c., că se mută la liberali, „după o chibzuinţă intensă”, deoarece „singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România e PNL”. „Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut ci priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Depun o moţiune, ea se numeşte adevărata cale de dreapta şi e reprezentată de adeziunea la PNL. PDL reprezintă trecutul iar PNL prezentul şi viitorul”, a spus Stănişoară. Crin Antonescu a precizat că va cere delegaţiei permanente a PNL ca Mihai Stănişoară să fie numit vicepreşedinte cu atribuţii în coordonarea şi elaborarea politicilor referitoare la securitatea naţională.

Aceasta este ştirea care a inflamat mediile politice naţionale şi locale, ştirea care a ţinut breaking news, de parc-ar fi venit sfârşitul lumii şi noi eram plecaţi cu sorcova prin vecini. M.S. a făcut o alegere, dacă o fi înţeleaptă sau nu, vom vedea pe parcurs. Deocamdată, s-a ales şi cu un post de vicepreşedinte la PNL, probabil pentru CV.
Dacă stăm strâmb, că drepţi nu mai putem fi, observăm că primarului Constantin Gherghe i s-a mai închis o uşă, vehiculată de mult timp ca fiind cea mai potrivită, şi că Adrian Duicu are, de acum, un alt „câmp de luptă“, în ograda dumnealui. Probabil că, la ora asta, Liviu Mazilu râde de se sparge, cei care nu l-au mai vrut şef or să înceapă să dea acatiste de-ntoarcere la „casa părintească“, că altădată nu mai fac, cei care l-au vrut şef pe Mazilu or să-l mai vrea încă o dată, şi încă o dată. Că aşa e politica locală, trebuie să vină cineva cu pretenţii de-astea peste noapte şi să deşire o construcţie politică de anvergură cum e USL, de exemplu.
Surse din ambele tabere, adică PSD şi PNL, dau ca sigură o viitoare lovitură acolo unde nu se mai aşteaptă nimeni. Şi asta dacă ţinem cont de faptul că, pe undeva, o să se cam schimbe lucrurile în Consiliul local şi Consiliul Judeţean. Cu ce sacrificii, asta numai Adrian Duicu ştie. Şi dacă „la oraş“ situaţia e în curs de lămurire, să vedeţi „la ţară“, unde primarii sunt atât de derutaţi, că le vine să-şi ia câmpii şi să-nceapă rebranduirea partidului… Ei, aici e aici, cine ghiceşte a cui, e analist politic. Cine nu ghiceşte, o să vadă că „pohta ce-a pohtit-o“ M.S. e pe cale să se-mplinească. Şi ce poţi să-i doreşti „duşmanului“ decât să se adeverească cel mai frumos vis (sau coşmar) al său?

KAUSTIC

de bine…
Vanatorul/d.c.
USL-ul si-a intarit imaginea de Grup Infractional Transpartinic prin intrarea in aceasta banda de infractori a altui pedelist cu bube in cap si cu frica de codul penal.E vorba de capul Mafiei PDL din Mehedinţi Mihai Stanisoara, un alt smecher penal al vamilor din din sudul tarii si colaborator la manariile d-lui Blaga..! Mihai Stanisoara avea la un moment dat (in anul 2010), 15 contracte cu statul incheiate prin firma Terra Sat Severin SRL cu Primaria Drobeta Turnu Severin, Universitatea din Craiova, Departamentul pentru romanii de pretutindeni, Clubul Sportiv Municipal Severin, Romsilva, Consiliul Judetean Mehedinti, Tribunalul si Primaria Mehedinti, Centrul Cultural Nichita Stanescu si ANAF pentru publicitate radio si tv, in valoare de 85.259 lei. A fost ministru al Apararii, senator pedelist si locuia(cred ca si acum locuieste) într-un apartament închiriat de la RAAPPS, pe strada Mihai Eminescu. Dar nu pe numele lui, ci pe al unei asociatii, numita Cordelia. Asociatia, înfiintata în februarie 2010, este din Mehedinti, judetul de unde vine si Staninoara, si plateste 16 lei pe metrul patrat. Suprafata apartamentului închiriat e de 174 de metri patrati..Uite asa USL-ul devine o imensa banda de infractori, a carei singur interes e protectia tuturor mafiotilor ce inca mai respira in libertate..! Votati USL..! Votati pentru prosperitatea tuturor puslamalelor politice si pentru protectia mafiotilor..!
(comentariu de pe site-ul www.adevarul.ro)

de rau…
zmeul
Buna ziua!
e o vorba care spune asa: adevaratii oameni sunt cei care in cele mai grele clipe nu cedeaza si nu tradeaza..
in cele mai grele clipe nu renunta la principii, la valori, la moralitate, la prieteni,la familie, la tara…altfel, ei se numesc oameni slabi, tradatori ,lasi,profitori.
eu nu stiu cine e acest traseist,eu merg pe un principiu de viata
si sa stiti, putini oameni isi pastreaza demnitatea in fata greutatilor si incercarilor vietii.
tocmai de asta apar incercarile si ispitele,sa ne intareasca sau sa verifice taria de caracter.
O zi buna !
Si sa nu uit, o alta vorba spune asa „fa ceea ce poti, cu ceea ce ai, acolo unde esti”
(comentariu de pe site-ul www.gandul.ro)

Ce va urma, de acum încolo, în plan politic local

La alegerile locale din 10 iunie 2012, PDL Mehedinţi a obţinut 36 de primării (USL are 26 primării, PSD, numai 3 primării, Alianţa Electorală PSD+PNL 2 primării, PC 1 primărie), printre care şi primăria Drobeta-Turnu Severin.
La Consiliul Judeţean, din 13 consilieri judeţeni au mai rămas trei: MARCEL MUNTEANU, ANDI NODIŢ şi ALIN NICOLICEA, în vreme ce USL a obţinut 15 consilieri, iar PPDD 2 consilieri.
În Consiliul local al municipiului Drobeta Turnu Severin PDL a obţinut 12 consilieri din 23, numai că situaţia s-a schimbat radical în ultima vreme.
Apropo, să nu se uite un aspect esenţial în structura consiliilor locale rurale, şi anume faptul că în comunele unde PDL a câştigat primăria a obţinut, desigur, şi majoritate confortabilă în Consiliul local respectiv.
Deocamdată nu se poate vorbi de o atragere a aleşilor locali de partea PNL, în condiţiile în care se ştiu „faptele de arme“ ale „camaradului“ M.S. în fruntea PDL. Nu este exclus să se răzvrătească foarte mulţi primari şi să ceară socoteală. Nemulţumiri există şi la PSD, şi la PNL şi la PDL. Culmea este că nu prea mai există alternative politice demn de luat în seamă şi de votat pe viitor. PPDD nu mai înseamnă nimic, aşa că aşteptăm noi alianţe care să câştige o majoritate confortabilă.
Aşteptăm să vedem şi ce primari au de gând să-l urmeze pe M.S. în noua „casă părintească“ vopsită-n galbenul icterului pe care-l vor face unii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*