PERFORMANȚĂ ȘI EXCELENȚĂ LA ȘANTIERUL NAVAL

Șantierul Naval SEVERNAV, din Drobeta Turnu Severin, este cel mai elocvent exemplu de performanță în atragerea investitorilor capabili. Recent, navaliștii severineni au fost apreciați la nivel european. Doi dintre specialiștii de aici fac parte din echipa Dreapta Unită pentru Consiliul Județean.

Performanță, excelență și o largă recunoaștere la nivel european, investiții inteligente și dezvoltare! Acestea sunt atributele cu care Șantierul Naval SEVERNAV se poate mândri astăzi după ce aici un grup de investitori și manageri pricepuți au construit o legendă. Recenta participare la cel mai prestigios târg din industria navală europeană, MARITIME INDUSTRY din Olanda, unde presa olandeză a scris articole elogioase despre constructorii de nave de la malul Dunării, a fost un real succes. Acestea sunt doar câteva motive pentru care SEVERNAV poate fi un exemplu de bune practici și pentru administrația publică locală. Exemplul lor poate fi multiplicat, pentru ca acest județ să se dezvolte armonios și pentru ca tinerii să nu mai plece de aici. Crearea de locuri de muncă bine plătite, atragerea investitorilor și construirea de proiecte de succes pot fi printre obiectivele primordiale ale Consiliului Județean Mehedinți. De altfel, cei care își doresc un Mehedinți prosper au și făcut acest prim pas. Din echipa candidatului DREAPTA UNITĂ pentru Consiliul Județean, RAMONA CUPĂ, fac parte doi specialiști de marcă ai șantierului naval, care odată ajunși consilieri pot dinamiza activitatea de aici.

„Alianța dreapta unită vine cu oameni pregătiți, care au demonstrat că se poate ca industria locală să ajungă la un alt nivel, pentru a promova Mehedințiul din punct de vedere economic. Dacă până acum ați investit încredere în falsele partide de dreapta, acum a venit momentul să dați un vot de încredere singurei alternative de dreapta de pe scena politică. Domnul Eleodor Georgescu este unul dintre specialiștii cu care voi lucra în Consiliul Județean Mehedinți, care a demonstrat că se poate. Avem nevoie de votul dumneavoastră de încredere și împreună să construim un Mehedinți prosper, de unde tinerii să nu mai plece”, a declarat RAMONA CUPĂ, candidat DREPTA UNITĂ pentru funcția de președinte CJ Mehedinți.

ELEODOR GEORGESCU, candidatul DREPTA UNITĂ Consiliul Județean Mehedinți, unul dintre specialiștii SEVERNAV, a precizat: „Șantierul Naval Severnav este pe cale de a redeveni o perlă a industriei mehedințene, în urma investițiilor realizate aici în ultimii doi ani. Am participat la târgul de profil din Olanda, unde presa de profil ne-a realizat spații largi. Sper să îmi pot aduce contribuția în Consiliul Județean, alături de Dreapta Unită”.

Cu o echipă de specialiști de acest fel, RAMONA CUPĂ dorește să aducă bunele practici economice în cel mai mai important for legislativ local, acolo unde se pot lua decizii sănătoase pentru dezvoltarea județului. Un alt specialist al navaliștilor de la SEVERNAV este și inginerul Laurențiu Drăghicescu, cel care răspunde de controlul calității și are o bogată experiență managerială, venind din mediul privat.

„Am ales dreapta unită pentru că este deocamdată singura formațiune liberală care poate aduce dezvoltarea. Prin ceea ce facem aici, ne-am făcut un renume în Europa. Din Consiliul județean, voi acționa pentru dezvoltare, investiții și dezvoltare economică a județului nostru”, spune și LAURENȚIU DRĂGHICESCU, inginer Control Calitate SEVERNAV, dar și candidat DREAPTA UNITĂ pentru Consiliul Județean.

Mehedințiul poate avea pe viitor multe astfel de unități economice de succes, dar pentru asta este nevoie de pricepere, de o administrație dedicată și de specialiști, iar votul de duminică 9 iunie este unul decisiv în acest sens.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*