Nici cu „trei flori“ nu se face primăvara!…

Hotărât lucru, nu mai e loc de plictiseală în şedinţele Consiliului Judeţean Mehedinţi, şi asta pentru că, de la o vreme, asistăm la un schimb de replici, bezele, ocheade şi ironii între consilierul Alin Nicolicea, vocea „gravă“ care „ţine piept“ puterii, şi, mai nou, Adrian Duicu, cel care nu se sfieşte, la o adică, să fredoneze, în gând, binecunoscute refrene de dor, dragoste, oftică şi ciudă.DSC_3435 (Small)
Şedinţa de Consiliu Judeţean de joi, 28 februarie a.c., a început cu anunţul lui Adrian Duicu referitor la trecerea „peste masă“, adică alături de USL a încă unui pedelist, şi anume SORIN NICOLICIOIU, astfel că în opoziţia PDL mai sunt „doi negri mititei“, că Alin Nicolicea e de la UNPR. După asta am fost informaţi că a venit şi bugetul, care va fi analizat într-o şedinţă săptămâna viitoare, cel mai probabil în data de 10 martie a.c.
Situaţia celor care au „sărit masa“ a fost, întrucâtva, lămurită de acelaşi adrian Duicu: „faceţi nominalizări cu cei care trebuie să-i înlocuiască pe cei care i-aţi pierdut şi eu n-am nimic împotrivă să vă înlocuiţi colegii. Dar observ că pe dumneavasotră vă interesează vacantarea, nu nominalizarea, că pe listă nu mai aveţi nici 10 consieliri care să fie nominalizaţi, aici e problema“. Şi cum MNMH a fost o alianţă electorală, n-ar fi exclus să vedem cine vor fi următorii pe listă, care pot să le dea „fiori“ actualilor, în cazul în care vor… corespunde.
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*