„De astăzi încetează, din punctul meu de vedere, atacul politic…“

S-au terminat şi alegerile parlamentare, scorul îl ştiţi deja, şi, cum era şi firesc, învingătorii au ieşit primii la rampă. Adrian Duicu şi Marius Screciu au organizat o conferinţă de presă luni, 10 decembrie a.c., la sediul PSD din strada Traian, ocazie cu care am consemnat câteva din declaraţii.
„…toate cele şase colegii au fost câştigate aşa cum am promis, motiv pentru care vreau să mulţumesc întregii echipe USL care s-a ocupat, primarilor care s-au dovedit devotaţi, felicit absolut toţi primarii şi-au făcut datoria şi toate comunele care au anunţat rezultatele finale. Nu a fost deloc uşoară munca la municipiu, cu un fost senator, un fost deputat şi un fost preşedinte de Consiliu Judeţean. La alegerile locale am obţinut 65.000 de voturi ca şi preşedinte, şi acum, la alegerile parlamentare, faptul că toate colegiile sunt ale noastre, ale USL, dovedeşte faptul că mehedinţenii au fost alături de USL şi noi trebuie să ne facem datoria faţă de ei. Din punctul meu de vedere ne vom da silinţa să facem ce-i mai bun pentru Mehedinţi. La o analiză pe colegii, la Senat, colegiul 2, domnul Mîţu, fost prefect al judeţului, a terminat pe locul 3, un fost primar de comună l-a depăşit, Haneş de la Gogoşu, ei n-au putut să facă decât gargară politică, un procent de 12-13 % n-a reprezentat şi nu reprezintă nimic pentru acest judeţ Mîţu, este extrem de ruşinos acest lucru, n-au ce să facă în viaţa politică cu un astfel de scor. De altfel, şi Nodiţ Andi a ieşit pe locul 3, în spatele domnului Rădoi de la PPDD. Nimeni nu-l ştie pe Rădoi pe lumea asta, eu nici nu ştiu cum arată. Ei bine, în prima şedinţă de Consiliu Judeţean nici nu-l mai primesc la masă cu mine, cu 12-13%, chiar dacă are mandat de consilier judeţean nu-l mai primesc, eu nu stau la masă cu looseri. (Apropo, acest lucru este valabil şi pentru VERGIL ALEXE, domn Duicu, care a luat voturi tot cam cât Nodiţ!, şi este şi consilier judeţean).
De astăzi încetează, din punctul meu de vedere, atacul politic, ne apucăm de muncă e foarte mult de muncă în judeţ, e foarte mult de muncă în România şi de azi încolo nu avem decât un singur scop, de a scoate ţara din criză şi de a scoate judeţul din situaţia în care se află. Acesta este mesajul pe care am vrut să-l transmit“, declara Adrian Duicu în cadrul conferinţei de presă de la sediul PSD.
„Eu cred că este important ca de acum încolo să ne apucăm de muncă, că este foarte mult de muncit, trebuie să asigurăm locuri de muncă care sunt foarte importante pentru oraş şi Mehedinţiul să intre într-o zonă de interes naţional, sunt convins că Adrian Duicu va avea grijă şi va face lobby pe lângă parlamentarii noştri pentru a depăşi această problemă a locurilor de muncă. Să sperăm că avem puterea să muncim şi să facem ceva pentru Mehedinţi, Severin şi România“, declara şi Marius Screciu, mulţumit de rezultatul obţinut „la municipiu“.
Cât priveşte colaborarea cu UNPR pe plan local, Adrian Duicu a ţinut să precizeze faptul că, imediat după fuziunea de la nivel central „o să-i dau afară din Consiliul Judeţean şi din Consiliul local pe Alin şi Liviu Nicolicea. I-am mai dat o dată afară din PSD, acum o să-i dau iar afară, pentru că nu mi se pare normal ca într-o campanie electorală ei să fie alături de PDL“…
St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*