Cultura are prețul ei!

Palatul Culturii „Teodor Costescu” a ieșit, la 31 decembrie 2020, de sub incidența obligațiilor asumate prin Proiectul „Reabilitarea Palatului Cultural Teodor Costescu și Cetatea Medievală”. Ca urmare a acestui fapt, în ultima ședință de Consiliu local au fost aprobate prețurile de închiriere după cum urmează:
SALA DE SPECTACOLE
(spectacole, concerte, teatru, baluri, incluzînd repetiție generală, pregătire sală, scenografie, probe sunet, lumini) 4000 lei (6-8 ore)
conferințe, întruniri 1000 lei/oră
Sala de spectacole are o capacitate de 697 locuri, pe scaune, din care 24 pentru persoane cu dizabilități, și 2 locuri pentru persoanele deplasabile cu cărucior, în care se pot desfășura spectacole, concerte, ședințe, festivități, întâlniri, orice tip de acțiuni care necesită un asemenea cadru. Mobilierul este de tipul scaune tapițate fixate în podea, cu șezut rabatabil și este dispus în 21 de rânduri. Scena are o deschidere (lățime) de 12 m, adâncime de 20 m și înălțime liberă de 8 m. Beneficiază de o cortină antifoc și de un sistem propriu de lumini. Scena nu are în dotare un sistem de tip fosă orchestră. Cabinele pentru actori sunt în număr de 4 și dețin tot confortul necesar. Pentru depozitare decoruri, costume și recuzită, există spații adecvate în incintă. Sala are o cabină de sunet și lumini. Există disponibile: sistem de sonorizare, microfoane, grupuri sanitare, garderobă, casierie, elevator cu șenile pentru transportul pe scări al persoanelor cu diazbilități.

Grădina de vară GEO SAIZESCU
(spectacole, concerte, teatru, baluri incluzînd repetiție generală, pregătire sală, scenografie, probe sunet, lumini) 4000 lei (6-8 ore)
conferințe, întruniri 1000 lei/oră (cabine de probă, instalație de sunet minimală, grupuri sanitare, 800 scaune pliabile)

Sala VIRGIL OGĂȘANU
conferințe, întruniri, cursuri, ședințe, 260,50 mp, 135 fotolii, instalație de sonorizare, lumini, foaier, grup sanitar, garderobă, 500 lei/oră

Sala GRIGORE CERCHEZ
conferințe, întruniri, cursuri, ședințe, 251,60 mp, 101 fotolii rabatabile, instalație de sunet, grup sanitar, terasă, 500 lei/oră

Sala CORIOLAN IOSIF BURACU
întruniri, cursuri, ședințe, 20 fotolii, măsuțe de sticlă, 100 lei/oră

Sala CLUBUL ARTELOR
întruniri, cursuri, ședințe, 40 scaune rabatabile, instalație de sunet, grup sanitar 100 lei/oră

Sala GHEORGHE ANGHEL, spațiu expozițional, 258,60mp, sala dispune de lumini, terasă, foaier, grupuri sdanitare, 2 euro m.p./zi

Sala de DANS, etaj 1, aripa sud, sala dispune de sistem audio, oglinzi, garderobă, grupuri sanitare, 100 lei/oră

Pentru activitățile derurate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale tarifele vor fi majorate cu 50% față de prețul inițial. Pentru activitățile desfășurate în sezonul rece se va percepe un plus de 20%.
Pentru activitățile organizate de ONG, asociații, fundații culturale: lansări de carte, simpozioane, colocvii, expoziții de arte vizuale, cenacluri literare și artistice nu se percep taxe.
Pentru activitățile organizate de instituțiile culturale partenere, în baza unui protocol de cooperare, nu se percep taxe.

Tarifele pentru prestări servicii cultural artistice organizate de Palatul Cultural Teodor Costescu
Spectacole susținute de personalul artistic (orchestră, soliști, cu durata de o oră), tarif minim 12.500 lei/spectacol
Curs de dans clasic, 100 lei/lună (4 ședințe)
Curs de dans popular 50 lei/lună (4 ședințe)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*