0

ANUNȚ SECOM SA

Share ITShare on Facebook
Facebook

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, SECOM SA, cu sediul în Bulevardul Carol I, nr. 53, Drobeta Turnu Severin, telefon 0352 401 330, intenționează să solicite de la A. N. “Apele Romane” – Administraţia Bazinală de Apă Jiu Craiova, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrărilor din cadrul contractului de lucrări nr. 4801/06.05.2020 „Reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Mehedinți – Construcția sistemelor de alimentare cu apă și canalizare pentru aglomerările Cujmir-Braniștea”, cod identificare contract CL4-CL7(lot3).

Investițiile prevăd extinderea rețelelor alimentare cu apă și canalizare precum și stații de tratare, epurare și captare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz, la adresa sus menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului prin intermediul  Departamentului Implementări Proiecte – Responsabil Contract Ing. Costea Bogdan și șef DIP. Ing. Bobâlcă Adrian,începand cu data de 10.12.2020, la nr. telefon: 0352401330

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *