GURA SEVERINULUI

Domnului Primar Marius Screciu! Mă hotărâsem a nu mai scrie pe FB, dar este păcat pentru tot ce ați realizat ca să fie stricat de Pișolcea, adică de V.R., un bețivan bătrân și ratat, care vă înjură prin toate crâșmele și bodegile din Severin, spunând că vă are la degetul mic, că ascultați numai de el, că el a fost profesorul dumneavoastră iar atunci erați un elev mediocru (avem înregistrările și le vom da) dar acum, pentru că vă este frică să nu pierdeți postul de primar, ascultați de sfaturile sale că fără el nici nu ați mai exista.

Vă reamintesc un amănunt, pe care poate nu-l știți:

1. Pișolcea, zis și V.R., pe vremuri s-a urinat, beat fiind, pe clădirea actualului Palat al Culturii, ziua în amiza mare;

2. S-a rugat de comuniști să fie făcut mebru de Partid, iar ăia nu l-au făcut; și, de curând, înaintea Festivalului Eminescu, a mers la Aladin Gerogescu și s-a rugat de el să i se dea și lui o diplomă la acel Festival. Dar, nu i s-a dat. Domnule Primar Marius Screciu, se apropie campania, va fi grea, iar acest ratat alcolic vă va face mari daune. Vă doresc o zi perfectă.
Facebook Luiza Pricopie

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*