MARIUS SCRECIU contraatacă…

Ultimul mandat la șefia PSD Drobeta Turnu Severin a lui Marius Screciu a început. Este o luptă pe viaă și pe moarte pentru alegerile locale din 2016, cel mai dur examen al unui pesedist local angrenat în alegerile locale din ultimii ani. Dacă șansa va fi de partea lui Marius Screciu, vom vedea. asta depinde și de echipa care o are alături, și de cei care-i „șoptesc“ la ureche baliverne menite să-l abată spre un drum al penibilului spre care muli lideri politici locali se îndreaptă. Nu este războiul lui Screciu, e bătălia unui PSD în stare de avarie, năuc după loviturile primite de la un lider care a căscat urechile la prostiile debitate nu numai de pesediști. Dacă Marius Screciu trece peste toate acestea nu ne rămâne decât să-i urăm SUCCES.

St. JUST.

Mesajul dur al lui Marius Screciu

În primul rând mulţumesc pentru un nou mamariusndat, am fost ales în unanimitate. Încerc să fac apel atât către cei dezamăgiţi cât şi către cei îmbuibaţi cu secretare şi maşini, atât celor mari cât şi celor mici, să mai facem un ultim efort. Un ultim efort pentru că, din păcate, marea majoritate dintre noi asta facem de fiecare dată. Mai facem un efort pentru că alegerile locale din 2016 ar putea fi pentru noi o zonă de revenire, de împrospătare pentru PSD, în drumul în care am plecat din 2011. Cu tot respectul spun că organizaţia PSD nu mai are nici voinţă, nu mai are nici mobilizarea din anii aceia, şi nu cred că vina, în principal, ne aparţine nouă, celor care am condus şi conducem această organizaţie, dar nu este normal ca anumite funcţii să fie ocupate de oameni care nu au avut nici o contribuţie la munca noastră, de oameni cărora le-am dat la un moment dat ca şi organizaţie un mandat şi nu ştiu să-l ducă la capăt.

Mulţi din cei care sunteţi aici v-aţi pus speranţă în mine personal, în echipa care a venit la conducere în 2012 şi speranţele au fost înşelate. Eu nu pot să mai continui, nu voi mai continua după 2016 dacă toţi cei care au fost, toţi cei care aţi contribuit la câştigarea acestor alegeri nu veţi fi mulţumiţi. O echipă nemulţumită nu este o echipă care poate câştiga alegerile. O să ne aştepte momente grele, RAAN, problema termoficării, toate aceste probleme vor fi abătute asupra noastră, pe lângă dezamăgirea din interior vor mai veni şi aceste dezamăgiri care cu siguranţă vor fi folosite din partea adversarilor noştri politici, ca să ne mai lege o piatră de gât pentru alegerile din 2016 î ochii populaţiei. Punctez, alegerile cele mai importante sunt în 2016, iunie. Nu mă interesează ce va fi la  parlamentare, nu mă interesează să mai muncesc pentru alţii la parlamentare dacă noi nu reuşim să facem ceva la alegerile locale.
Unii parlamentari poate ne reprezintă cu succes la Bucureşti dar aici local sunt aproape de zero. Nu l-am văzut pe domnul
Daia în ultimii doi ani bătândune pe la uşi, n-am văzut parlamentari să se bată pentru funcţiile noastre pe la Bucureşti şi trebuie să recunoaştem că problemele noastre au fost făcute şi de Adrian Duicu, organizaţia noastră a mers din rău în mai rău, dar nu trebuie să dăm vina pe un singur om. Este vina noastră a tuturor că n-am ştiut să ne batem pentru oamenii noştri, atât timp cât noi ca organizaţie am fost printre primele 5 în ţară. Dacă acum nu suntem ajutaţi, când o să se facă acest lucru? Când o să fim iar în opoziţie, când o să avem iar probleme, când or să vină alţii să ne conducă?

Vă garantez că efortul acesta va fi ultimul, haideţi să ne mobilizăm, avem un filon PSD extrem de valoros în Drobeta Turnu Severin şi Mehedinţi, avem un guvern care a făcut destule lucruri bune, deci am avea baza să câştigăm alegerile din 2016.

Depinde numai de dvs., de puterea dvs, de resurse, de implicarea în campanie. Cu un preşedinte de Consiliu Judeţean câştigat, cu un primar, posibilitatea de a ne duce munca până la capăt, de a ne ocupa de problemele severinenilor, dacă am rezolva aceste lucruri sunt convins că vom câştiga şi oraşul şi judeţul. PSD are oameni capabili, depinde numai de noi, de munca noastră, de energia mobilizatoare pe care o cer şi o mai aveţi în perioada următoare. Avem foarte multe lipsuri, unii au intrat pe uşa din dos, unii stau pe funcţii, cu capul ascuns, nu au ieşit la televizor, în presă, să vorbească de guvern, de realizările PSD, şi sunt convins că 90 la sută dintre ei dacă se schimbă mâine guvernarea şi liberalii le propun să rămână pe funcţii, rămân pe funcţii. Păcat, pentru că ei sunt acolo pe munca noastră, a tuturor, şi ei au muncit, dar au carenţe morale şi va trebui pe viitor să ne găsim acei oameni apţi din punct de vedere moral să ne conducă şi să fie alături de noi. Altfel vom iar la un ceas jubiliar şi cei din conducere vor fi aceiaşi.
Vă mulţumesc pentru mandat şi să aveţi încredere în mine“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*