Educaţia în acest judeţ, prioritate pentru noua conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean

_DSC6579 (Custom)
Prof. dr. MIRELA PINTEA ENEA a fost numită marţi, 10 iunie a.c, prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale pe funcţia de inspector general şcolar al Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, iar SIMONA TATOMIR a fost numită inspector general adjunct. La ceremonie au ţinut să fie prezenţi Nicolae Drăghiea, prefectul judeţului, Aladin Georgescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Screciu, viceprimar, dar şi Constantin Gherghe, primarul municipiului, care a ţinut să reamintească celor prezenţi că este prima dată când a fost invitat la o astfel de ceremonie la Inspectoratul Şcolar, în ultimii ani. Prefectul Nicolae Drăghiea a citit cele două ordine, Ordinul nr. 3540 al ministrului Educaţiei Naţionale de încetare a detaşării ca inspector şcolar a Simonei Tatomir prin detaşare în interesul învăţământului pe funcţia de inspector general adjunct din data de 3.06.2014, precum şi Ordinul nr. 3556 din 5.06.2014 prin care Mirela Pintea Enea a fost numită inspector şcolar general.
Mirela Pintea Enea a ocupat, în ultimul timp, funcţia de inspector general adjunct: „Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca unitatea pe care o voi reprezenta de azi înainte să reprezinte pentru noi comunitatea mehedinţeană un adevărat model. Şi de asemenea, să devină o unitate puternică, o instituţie puternică, recunoscută la nivel naţional, la nivel de Minister”.
„Ne aflăm în plin examen de bacalaureat, probele orale ale elevilor care au finalizat cursurile liceale, aşadar urmează o perioadă extrem de încărcată. Îmi doresc ca aceste examene, atât de bacalaureat, evaluare naţională clasa a VIII-a, să se desfăşoare corect, vom vorbi în perioada următoare şi despre evaluări ale profesorilor. Vă asigur pe toţi că voi face ca tot ceea ce reprezintă educaţia în acest judeţ să fie prioritară”, declara, la ceremonie, Mirela Pintea Enea.

St. JUST

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*