Forţa Civică, în casă nouă…

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, şi Ştefan Pirpiliu, secretar general, au fost prezenţi în Mehedinţi, la invitaţia lui George Ganţu, la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică, situat pe strada Traian nr. 275, lângă Centrul Universitar.
Partidul Forţa Civică este în plin proces de construcţie politică şi de pregătire a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, iar cu această ocazie va prezenta românilor o listă proprie de candidaţi pentru forurile europene. Partidul a impus o serie de criterii celor care doresc să participe pe lista Forţei Civice la alegerile europarlamentare: „Să nu fi început niciodată urmărirea penală asupra lui, să aibă un cazier nepătat, o biografie prefesională, să ştie cel puţin o limbă strănină de circulaţie europeană, să nu o ştie gimnastic pentru că nu vrem să facă prea mult aer când pronunţă verbe”, declara, în cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Răzvan Ungureanu, cel care este şi candidatul Partidului Forţa Civică la funcţia de preşedinte al României.
„După începutul pe care l-am avut, ezitant şi destul de încet, am reuşit să avem la Mehedinţi un număr mare de oameni care doresc să se implice alături de noi în a construi un partid care să facă o politică altfel. Reuşim să acoperim toată ţara. Mai avem patru judeţe în care sperăm, în curând, să avem nuclee de coordonare”, menţiona, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, şi Ştefan Pirpiliu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*