Și totuși, al cui este BAZINUL DE ÎNOT?

De pe Facebook aflăm că se lucrează la Bazinul de Înot.

Și că este al Consiliului Județean, predat Companiei Naționale de Investiții, care derulează un program de reabilitare și modernizare.
Pe de altă parte, la Consiliul local Drobeta Turnu Severin a fost aprobat un proiect privind acordul
de principiu cu privire la preluarea Bazinului Olimpic de la Ministerul Dezvoltării, de la Compania Națională de Investiții în patrimoniul unității administrativ teritoriale … Citeste in continuare

Materia cenușie a săptămânii

”Cu ocazia evenimentului a apărut și ideea punerii Cetății Medievale sub protecția Maicii Domnului, a montării unui clopot în Cetate, iar întregul eveniment a purtat numele generic „Cetatea Maicii Domnului”.
(Sursa FACEBOOK)

De când s-a spart CULTURA locală în paișpe mii de cioburi, obiective, trasee și chestii culturale observăm un aflux de  empatie colectivă menită să descătușeze energiile creatoare care cuibăresc în capul unora.
Ultima celulă a unei materii cenușii … Citeste in continuare

Ce rău s-a făcut PRIMARUL!

A trecut și ZIUA MARINEI, prilej pentru purcelul din școndru să guițe fericit că a scăpat de baie, că și așa s-a scumpit apa caldă de când cu ALFA GROUND-ul și bunăstarea investitorilor locali, ce mai, per ansamblu a fost bine, cald și la iarnă om vedea ca va fi.
Autoritățile locale nu au pierdut prilejul de rosti alocuțiuni (nu scurte, ca să nu se-ncurce-n doctorate
scriitorii locali), iar noi … Citeste in continuare