2

EXCELENTA – VOASTRĂ,

Share ITShare on Facebook
Facebook

Subsemnatul POPA I. NICOLAE, comandor în rezervă, cu domiciliul în municipiul Orşova, Str. Banatului nr. 91, judeţul Mehedinţi, cod poştal 225200, telefon 0735/548616. Comandor (r) Nicolae Popa +
Vă scriu aceste rânduri din dorința de-a constata și judeca într-un mod corect situația mea profesională și personală. Prin prezenta, doresc să vă informez urmatoarele:
Sunt absolvent al Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa, Facultatea de Navigaţie, secţia Militară, promotia 1978.
Mi-am desfăşurat activitatea ca ofiţer activ în cadrul fostului Comandament al Trupelor de Graniceri din subordonarea Ministerului Apărării Naţionale în perioada 1978-16.07.1992, iar din 16.07.1992, ne-a preluat Ministerul de Interne, devenind Poliţia de Frontieră Română, desfăşurându-mi activitatea la Brigada de Grăniceri Drobeta Turnu-Severin, fiind Comandant Secţie Nave Grănicereşti Operative – Orşova, Şef Grup Nave Operative ale Poliţiei de Frontieră – Orşova, în sectorul de responsabilitate Porţile de Fier I (kmfl 943) – Baziaş (kmfl 1075).
În perioada 01.07.2000-30.09.2001, mi-am desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, cu sediul în localitatea Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, pe funcţia de Prim-Adjunct al I.J.P.F Caraş-Severin, prin cumul ţinând funcţia şi de Inspector Şef al I.J.P.F Caraş-Severin, timp de 7 (sapte ) luni.
Menţionez faptul că, după trecerea în rezervă, am activat ca funcţionar public, începând cu data de 02.10.2006 – 10.12.2009, la Serviciul de Protecţie Civilă pe funcția de INSPECTOR I SUPERIOR din cadrul Primăriei municipiului Caransebeș, jud. Caraș – Severin (02.10.2006 – 02.04.2007) și pe funcția de DIRECTOR – EXECUTIV al Serviciului Public Poliţia Comunitară (Locală) a municipiului Caransebeş (02.04.2007 – 21.06.2010). Din 17.12.2009 – 21.06.2010 (când mi-am depus demisia), am desfăşurat activitatea ca MANAGER al Serviciului Public Poliţia Comunitară (Locală) a municipiului Caransebeş cu Contract de Management pe durata de 1 (un) an cu valoare ZERO lei începând cu data de 17.12.2009 – 21.06.2010, pentru activităţile efectuate, prestatorul va fi plătit lunar cu suma de ZERO lei.
Contract de Management nr. 354/17.12.2009; HCL 275/15.12.2009; Dispoziţia Primarului municipiului Caransebeş Nr. 5041/30.12.2009 atacată la Tribunalul Caraș-Severin prin DOSARUL Nr. 1936/115/2010 de Prefectura Caraș-Severin la intervenția domnului SORIN FRUNZĂVERDE, Președintele CJ Caraș – Severin, protectorul „Prințului Clisurii (Defileului) Dunării“) privitor la contrabanda pe frontiera hidromontană SERBIA – ROMÂNIA și primarul comunei Pojejena, fost pușcăriaș (aproape 300 de zile – PENITENCIARUL Codlea, jud. Brașov).
În funcțiile pe care mi-am desfășurat activitatea permanent am dat dovadă de profesionalism, fiind un simbol al militarilor de carieră, având permanent rezultate deosebite. În întreaga mea activitate de militar, am fost un exemplu de bărbăție și devotament pentru uniforma militară, forțându-mă din 2003 să nu revin în domeniul meu de competență, violându-se prevederile din Legea 306/06.06.2002, Statutul Polițistului – în care este legiferată DREPTUL reactivării mele după 2 ani de probleme de sănătate în care nu am fost activ, din cauza pierderii capacității mele de muncă.
Întrucât Secretarul de Stat, chestor – șef TOMA ZAHARIA mi-a spus în audiență pe 05.02.2004 prezentându-i întreaga mea activitate și rezultatele obținute am cerut reîncadrarea mea în rândul cadrelor active cf. Legii Nr. 306/2002.
Domnul Secretar de Stat chestor – șef TOMA ZAHARIA mi-a comunicat faptul că nu este posibilă reîncadrarea mea. La reținerea mea directă a unui infractor din Clisura (Defileul) Dunării, PCTF Moldova – Veche, Secretarul de Stat chestor TOMA ZAHARIA a fost sunat prin telefon chiar de respectivul infractor, prins cu 86 baxuri de țigări pe timpul mandatului meu de Prim – Adjunct IJPF Caraș – Severin.
Menționez că, pentru actele deosebite de curaj și profesionalism de care am dat dovadă în munca împotriva contrabandiștilor și braconierilor din Clisura (Defileul) Dunării, presa m-a numit la unison COMISARUL CATTANI, aluzie directă la eroul care se luptă singur împotriva mafiei.
În lupta împotriva contrabandiștilor, am fost în 12 cazuri agresat fizic. De 3 ori am avut clavicula fracturată și am suferit o intervenție chirurgicală de sept nazal la Spitalul Militar Craiova. Mi-a fost incendiat apartamentul situat la parter, din municipiul Orșova, proprietate personală, de 4 (patru) ori. Ambarcațiile Poliției de Frontieră cu care executam misiuni de pază și supraveghere a frontierei de stat la bordul cărora mă aflam au fost incendiate de 12 ori. Șalupele fluviale cu care executam misiuni au fost incendiate de 7 ori. În activitatea desfășurată m-am remarcat prin actiuni directe, conduse personal, când mă aflam la comanda Grupurilor de Nave Moldova Veche şi Berzeasca în al carui sector de responsabilitate activam, între Porţile de Fier I, kmfl 943 – Baziaș, kmfl 1075, prin reţinerea a 1432 de infractori, confiscarea a 52 de mii mărci germane, a 553 tone de combustibil, 843 bărci metalice, 742 motoare de barcă şi distrugerea prin împuşcare a 74 de motoare ale contrabandiştilor (fiecare motor valorând între 1.000 şi 7.000 mărci germane), în momentele când eram atacat simultan de câte 45 – 50 bărci ale contrabandiştilor.
În această perioadă am acumulat o bogată experiență în problematica frontierei la fluviu și la uscat obținând rezultate deosebite cele mai concludente datând din perioada crizei în spațiul ex YUGOSLAVIEI și al embargoului impus țărilor din fosta YUGOSLAVIE.
Concomitent, m-am preocupat permanent de formarea, educarea şi instruirea subordonaţilor pentru ca aceştia să devină foarte buni profesionişti fapt demonstrat de rezuItatele şi aprecierile obţinute împreună cu aceştia în întreaga mea activitate.
Numit, la 01.07.2000, în funcţia de prim-adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Caraş-Severin, cu sediul la Oraviţa (U.M.0266), numai în primele şase luni de activitate am obtinut următoarele rezultate:
– am descoperit şi reţinut două autoturisme de lux (producţia August 2000);
– 8 (opt) tone de alcool;
– 1 (un) autotren cu 213 baxuri de ţigări (în valoare de 120.000 DM)
– peste 1.500 de infractori şi contravenienţi;
– numeroase bărci, motoare şi peste 20 aparate de pescuit electrice ;
– turme de animale şi alte bunuri, care făceau obiectul contrabandei şi care au fost reţinute în aria de frontieră.
De asemenea, în P.C.T.F.-urile Naidas şi Moldova Veche am descoperit 70 cazuri de contrabandă şi s-au indisponibilizat în vederea confiscării bunuri în valoare estimativă de 17.000.000 (șaptesprezece miliarde) lei vechi.
Menţionez că în timpul embargoului impus Yugoslaviei de către Consiliul de Securitate al O.N.U. (embargoul a fost instituit prin Rezoluţia 820/92 a Consiliului de Securitate al O.N.U.) în calitate de Prim-Adjunct al I.J.P.F. Caraş-Severin, valoarea confiscărilor efectuate prin acţiunile mele directe s-a ridicat la peste 55 (cincizeci şi cinci) miliarde de lei vechi care s-au constituit venituri la bugetul statului (din care nu mi s-a acordat mie şi subordonaţilor cota legală de 20%, drept ce ni se cuvenea conform legislaţiei în vigoare (militarilor care au descoperit săvârşirea contravenţiei, conform legii 56/1992, art. 72 şi Ordonanţei de Urgenţă nr 80/1999, art. 72, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 56/1992 privind Frontiera de Stat a României). Pentru rezultatele deosebite pe care le-am obţinut am fost avansat Ia excepţional la gradul de comandor prin Ordinul Ministrului de Interne Constantin Dudu Ionescu – Nr. II/03330/01.12.2000.
Ca urmare a eforturilor pe care le-am depus în acea perioadă – în lunile martie – aprilie 2001, ajunsesem să parcurg 30 km pe jos într-o singură
noapte pentru controlul elementelor de frontieră (a se verifica în registrele de controale de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Zlatina şi de la celelalte
Sectoare ale Poliţiei de Frontieră din cadrul I.J.P.F. Caraş – Severin, inclusiv numărul de controale efectuate în limita a 3-4 zile, zi şi noapte, în fiecare săptămână în perioada în care am îndeplinit funcţia de prim-adjunct al Inspectoratului) şi agresiunilor fizice la care am fost supus în acea perioadă, starea mea de sănătate a fost afectată, fiind necesară internarea mea în spital, o intervenţie chirurgicală şi tratamente medicale îndelungate.
Astfel, în luna august 2000, am capturat un tir cu 312 baxuri cu ţigări destinate contrabandei, în care erau implicaţi ofiţeri cu funcţii de conducere din Poliţia oraşului Oraviţa şi municipiul Reşiţa, printre care şi Prim-Adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, colonel Bistrian Aurel, care se afla la comanda I.P.I. Caraş-Severin.
Ofiţerii implicaţi au fost destituiţi şi trecuţi în rezervă.
În luna septembrie 2000 am fost chemat la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române,de generalul de divizie Oprea Nicolae – Inspector-şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, care mi-a comunicat mutarea la Brăila, pe funcţia de Inspector-şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila. După 3 zile am primit şi ordinul şefului Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române.
Fostul Prim-Adjunct al Inspectoratului Poliţiei Caraş-Severin, col. Bistrian Aurel, pus la dispoziţie ca urmare a implicării în contrabanda cu ţigări (aşa cum am arătat deja mai sus), a fost numit Inspector-şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, adică șeful meu direct!
A urmat ca primă măsura destituirea mea din funcţia de Prim-adjunct al
I.J.P.F. Caraş-Severin şi mutarea mea pe o funcţie inferioară la Sectorul Poliţiei de Frontieră Berzeasca.
Apoi, după un timp fiind numit în funcţia de Şef Sector al Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă (Caraș – Severin) sau ca o alta alternativă, mi se oferea mutarea mea la Iaşi.
Toate aceste măsuri s-au luat fără a se face o analiză a activităţii mele până în acel moment încălcându-se prevederile Legii nr. 1/1970, art 13, care prevedea că: retrogradarea din funcţie se aplică numai după cercetarea prealabilă a faptei ce constituie abatere, ascultarea salariatului şi verificarea susţinerilor făcute de acesta în apărare. Sancţiunea disciplinară poate fi stabilită şi va trebui să fie comunicată în scris salariatului în cel mult 30 de zile de la data când cel în drept să o aplice a luat cunoştinţă de săvîrşirea abaterii’.
Personal, nu am avut nici o abatere şi deşi am cerut să mi se comunice motivele destituirii din funcţia de Prim-adjunct al I.J.P.F. Caraş-Severin, nu mi s-a adus la cunoştinţă nici un ordin al I.G.P.F.-Bucureşti.
Menţionez că, conform Ordinului Ministrului de Interne nr. 1095113.03.2000, punctul 3, litera (a), mă aflam ca Prim–Adjunct în competenţa şefului I.G.P.F. Bucureşti.
Am depus eforturi deosebite la frontiera de stat a României, în lupta cu infractorii, deţinând funcţii de conducere în cel mai complex şi activ sector de pe frontiera României, în zona Porţile de Fier I judeţul Mehedinţi – Grădinari, limita dreapta/judeţul Caraş-Severin, în care contrabanda nu a avut egal, iar ca Prim-Adjunct al LJ.P.F. Caraş–Severin am avut de luptat cu corupţia la nivele foarte înalte. În disperare de cauză aceasta, constatând că situaţia sănătăţii mele se agravează în continuare iar profesional nu găseam receptivitatea necesară şi că riscam să pierd anumite drepturi, am fost obligat să apelez la o soluţie extremă pe care nu aş fi dorit să o aplic vreodată, aceea de a renunţa la profesie în momentul când aveam vârsta deplinei maturităţi profesionale (46 de ani), având gradul de Comandor (colonel).
Afirm cu toată răspunderea că această posibilitate, mai puţin firească mi-a fost impusă de situaţia creată de cei care au comis abuzuri, îndepărtându-mă forţat din sistem, fără a-mi da posibilitatea de a-mi prezenta punctul de vedere în scopul stabilirii adevărului. În perioada următoare am considerat a fi de datoria mea să prezint situaţia reală din Clisura Dunării, inclusiv realizările mele în domeniile combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, Preşedintelui României, Guvernului, Senatului şi Camerei Deputaţilor. Tuturor acestor organisme le-am trimis rapoarte detaliate, dar de fiecare dată răspunsurile primite au fost formale. Apreciez că întreaga mea carieră, comportamentul, rezultatele obţinute, greutăţile şi pericolele înfruntate, experienţa dobândită şi dorinţa de a-mi face datoria în instituţiile pe care le-am servit cu profesionalism, responsabilitate, corectitudine, devotament, impun reparaţii morale corespunzătoare.
Menţionez că în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale atât în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, cât şi în Administraţia Locală-Primăria municipiului Caransebeş (Serviciul Protecţie Civilă-pe funcţia de Inspector I Superior; Poliţia Comunitară-Poliţia Locală – pe funcţia de Director Executiv, Manager, totalizând peste 30 de ani de activitate neîntreruptă.
Alăturat înaintez copiile actelor doveditoare și probe, multe dintre ele reflectate și în mass-media, toate cu privire la succesul activităţii mele pe timpul embargoului impus fostei YUGOSLAVII cât și după aceea. Menționez că în documentația atașată veți găsi, printre altele, probele cu privire la cele 5 (cinci) atentate la viața mea în cursul anului 2011 și cel mai recent atac petrecut în 22.01.2013 în fața casei mele din municipiul Orșova la comanda lui:
– SORIN FRUNZĂVERDE, Președintele CJ al jud. Caraș – Severin prin OMER RADOVANCOVICI, „Prințul Clisurii (Defileului) Dunării“
– Aceste amenințări, agresiuni și permanente presiuni s-au făcut de către oamenii de casă ai omului politic Sorin Frunzăverde, finul acestuia fiind OMER RADOVANCOVICI, „Prințul Clisurii (Defileului) Dunării“. Nașul lui a declarat verbal, în repetate rânduri, către anumite persoane influente în jud. Caraș-Severin faptul că mă elimină din structurile de conducere ale județului citat pentru a nu le mai afecta interesele personale. Această stare de lucruri s-a răsfrânt și asupra destinului profesional al fiului meu, POPA NICOLAE-ALIN, fost Ofițer de Poliție-Subinspector la IJP Caraș-Severin, Seviciul pentru Investigarea Fraudelor și care-n mod absolut abuziv a fost mutat abuziv de la acest Serviciu la Formațiunea de Ordine Publică–stațiunea Băile Herculane de către finul lui Sorin Frunzăverde, respectiv Comisarul-Șef Petru Șandru, Inspector Șef Adjunct al IJP Caraș-Severin. Starea tensionată de la serviciu, permanenta șicanare dar și istovitoarele șantaje afective mi-au determinat băiatul (POPA NICOLAE-ALIN) să-și ceară, în cele din urmă, demisia.
– Verdeț Gheorghe, fostul șef al PCTF Moldova– Veche și Naidaș
– MARCEL VELA, primarul municipiului Caransebeș, Președintele PNL Caraș –
Severin, Președinte interimar PNL Mehedinți, în Staff-ul PNL București.
Primarul municipiului Caransebeș l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni ai mei dar din cauza intruziunii sale pe ascuns în viața mea privată, am ajuns să-l disprețuiesc ca pe orice infractor. Sunt în posesia informațiilor apărute în ziarele regionale și centrale, „Sud–Vest“ (8.11.2006) respectiv „Gardianul“ (18.09.2007) în baza cărora se dovedește ANGAJAMENTUL lui MARCEL VELA, primarul municipiului Caransebeș, că a fost COLABORATOR al SECURITĂȚII, fiind recrutat pe 18.02.1987 și încadrat în categoria de evidență a SECURITĂȚII STATULUI pe funcția de INFORMATOR (Dosar Nr. 9197). La alegerile locale din 2008 și din comanda lui Sorin Frunzăverde, Președintele CJ al jud. Caraș-Severin erau împrăștiate în ochii lumii pe străzi (afișe volante și lipite) în municipiul Caransebeș cu datele prezentate în cele 2 publicații mai sus amintite și scanate la prezentul Memoriu. Cel care l-a recrutat ca informator a fost cadru activ în securitate pe nume Ilie Jurca. Astfel, în 2005 Ion Marcel Vela l-a numit pe Ilie Jurca în funcția de Director al Corpului de Gardieni Publici Caransebeș iar în 2007, Șef Serviciu Pază Obiective. Din 2010, firma POL– COM are contract cu Primăria municipiului Caransebeș pentru pază obiective, unde Ilie Jurca are calitatea de Admnistrator. Deci, Ion Marcel Vela are permanent grijă de favoritul său. În anul 2000 Ion Marcel Vela a fost Prefect al județului Caraș-Severin, fiind foarte bun prieten cu Mona Muscă și cu fostul deputat PSD Iosif Armaș, cel care a distrus – cu pasiune memorabilă – stațiunea internațională Băile Herculane. Printre alți amici la cataramă, amintim:
– Chestorul-Șef Marian Tutilescu propus de Ion Marcel Vela pentru gradul de General, fiind Inspector Șef al IJP Caraș – Severin în 2000. Foarte mulți subordonați ai domniei sale au fost reținuți chiar de mine în misiuni de contrabandă cu țigări. (Dosarul REȚINERI este disponibil la atașament) Finul Chestorului Șef Marian Tutilescu numit în funcția de Inspector – Șef IJPF Caraș-Severin se numește Grigore Stolojescu. Președintele Grupului pentru Investigații Politice, domnul Mugur Ciuvică a dat publicității transcrierile unor convorbiri telefonice înregistrate de Serviciul Român de Informații, UM 0653 Reșița în ancheta DIICOT privitor la Dosarul CONTRABANDEI CU ȚIGĂRI de pe Clisura (Defileul) Dunării în care apare și numele baronului de Caraș – Severin (Președintele CJ) SORIN FRUNZĂ VERDE.
Potrivit documentelor publicate contrabandiștii în convorbirile telefonice înregistrate de Parchet și martori, în declarațiile date de către infractori anchetatorilor se recunoaște că SORIN FRUNZĂVERDE a protejat pe contrabandistul OMER RADOVANCOVICI „Prințul Clisurii (Defileului) Dunării“. Primul Adjunct IJPF Caraș – Severin al Inspectorului Șef Marian Tutilescu a fost Col. Aurel Bistrian, implicat în acțiuni de contrabandă și la doar o lună de la destituirea motivată a fost suspect de repede reabilitat și pus în funcția de Inspector Șef IJPF Caraș-Severin (2001) de către prietenul lui apropiat Gen. Florin Sandu. Un exemplu: O afacere de 120 mii de mărci germane și-a găsit nașii la Oravița (Timpul, 25.08.2000) O autoizotermă cu nr. TM 06 HJK condusă de LADORA IOSIF CARA a fost reținută și confiscată din ordinul meu cu 312 baxuri de țigări de contrabandă. Evenimentul l-am raportat imediat la București (IGPF și MAI). Toate Rapoartele mele către București (MAI) au fost blocate și deviate la intervenția Chestorului Șef Marian Tutilescu.
– Marius Oprea, fostul Președinte al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului
– poetul Mircea Dinescu
-istoricul Stejărel Olaru, pe care domnul Ion Marcel Vela l-a propus și susținut pentru postul de parlamentar (deputat) la alegerile locale din 2008 (Caraș-Severin), fiind numit pe funcția de Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe.
-nașul fiicei sale, Vicepremierul Daniel Chițoiu
Adrian Duicu, Președintele CJ al jud. Mehedinți a fost abonat prin acoliții lui, în zona Liubcova (Caraș-Severin), între 1993 – 1997 la marile acțiuni de contrabandă cu produse petroliere în perioada embargoului impus contra țarilor din fosta YUGOSLAVIE.
În urma activității mele profesionale viața personală a avut de suferit atât timp cât m-am aflat în funcția de Comandant Secție Grup Nave Operative Orșova cât și-n funcția de Prim– Adjunct al IJPF Caraș-Severin, cu sediul la Oravița. În timpul exercitării meseriei mele m-am ghidat după cum spune un proverb latin „LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS“. (Munca stăruitoare învinge totul). Tot timpul am fost corect, am respectat legea în spiritul și litera ei, deoarece „MEHR ALS DAS LEBEN LIEB ICH MEINE FREIHEIT (Mai mult decât viața îmi iubesc libertate) SCHILLER. Viața personală a devenit o povară grea ca urmare a piedicilor puse de mai vechii mei dușmani, foști contrabandiști, actuali oameni de afaceri implicați în politică și văzuți ca oameni de bază și vază ai societății. Chiar și instituțiile statului îmi creează probleme atât de ordin financiar (diminuarea pensiei) cât și în viața privată. Sunt urmărit pas cu pas de anumite instituții care ar trebui să-și îndrepte atenția asupra adevăraților dușmani ai societății. În calitatea de cetățean onest al României, vă solicit în mod direct să mă informați de ce sunt urmărit și ascultat la telefon de către oamenii care-mi vor doar răul. Dacă sunt vinovat sau am comis vreo ilegalitate, doresc să mi se aducă la cunoștință, în mod oficial, pentru a putea să știu ce vină mi se impută și pentru a-mi demonstra, astfel, nevinovăția mea. Provin dintr-o familie modestă din punct de vedere material dar care mi-a insuflat de mic cinstea, corectitudinea, omenia, munca bine făcută pentru a nu dăuna societății și concetățenilor mei. Proverbul latin HONESTO VIVERE (Să trăiești cinstit), m-a ajutat să obțin legitim tot ceea ce am acum, chiar dacă nu este mult. Chiar dacă am făcut unele greșeli în viață, ERARE HUMANUM EST (A greși e omenește) nu cred că merit la ceea ce am făcut pentru statul român să fiu supus unor permanente presiuni care-mi creează și întreține probleme de sănătate.
În încheiere vă rog să-mi trimiteți răspuns scris în mod oficial cu privire la tot ceea ce v-am relatat mai sus și mă aștept ca instituțiile statului să aibă mai mult respect și recunoștință față de un cetățean care s-a dedicat trup și suflet meseriei sale.
Ultimul eveniment prin care s-a atentat la viața mea, în 22.01.2013, orele 23.00 și petrecut în fața casei mele din municipiul Orșova, este mediatizat deja prin VOCEA OLTENIEI, ediția online valabilă pentru duminică, 27.01.2013, orele 09.31.
Vă rog să investigați urgent realitatea din care reiese clar faptul că încă din 2011 eu am depus personal și prin poștă la TV Realitatea și Antena 3 dar și la presă (Adevărul, Gândul, Cotidianul, etc.) MAPA cu toate documentele ce atestă evenimente relatate. Astfel vă veți da seama de ce până astăzi NU s-a mediatizat nimic din ce am pus la dispoziția mass-mediei, ceea ce dovedește că mafia și serviciile secrete, contrabandiștii din CLISURA (DEFILEUL) DUNĂRII și acoliții acestora au BLOCAT și DEVIAT fluxul informativ către dumneavoastră, oamenii justițiari, singurii în care mai putem avea și investi încredere.
În încheiere menționez că niciuna dintre autoritățile statului român, amintite mai sus, nici până la data prezentei nu m-au invitat la niciun fel de dialog prin care să lămurim contextul.
Doresc să fiu invitat pentru a vă pune la dispoziție toate amănuntele și dovezile cu privire la subiectul adus în atenția dumneavoastră.
01.02.2013
Cu stimă și deosebit respect,
Comandor (r) POPA NICOLAE

stjust

2 Comments

  1. Embargoul si vecinatatea cu Serbia a fost perioada in care politicienii alaturi de interlopii judetului au devenit milionari ! Am cronometrat in aceea perioada frecventa circulatiei cisternelor banena catre Clisura ! La fiecare 15 minute doar in zona Oravita trecea cate una !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *