Nu este nici prima, nici ultima dată când Marius Screciu înţelege să ajute, în limia posibilităţilor sale, persone care chiar au nevoie de ajutor, de speranţă de mai bine. Gesturile umanitare ale lui Marius Screciu nu se vor contabilizate şi asta datorită faptului că mulţumirea celor ajutaţi, după un astfel de gest, este suficientă pentru el.
Familia Cacovenţa locuieşte pe strada Transilvania, din municipiu, în condiţii nedemne de anul în care ne aflăm. Cei doi coppii ai familiei, unul de 3 ani, celălalt de 4 ani au avut parte de sărbători luminate, la propriu, dacă ţinem cont de faptul că în locuinţa lor singura sursă de lumină era lampa cu gaz.
„Această familie a venit de nenumărate ori la mine în audienţă şi mi-au expus situaţia grea cu care se confruntă. Mi-au spus că din anul 2000 locuiesc la această adresă şi nu au avut posibilitatea să se racordeze la reţeaua de energie electrică. Am hotărât ca în prag de sărbători, pe cheltuiala mea, să le aduc bucuria de a avea un bec în tavan, iar cei doi copii să simtă din plin aerul sărbătorilor de iarnă. Cei doi părinţi nu lucrează niciunde şi se ocupă mai mult cu vânzarea fierului vechi şi mai muncesc pe la unul şi pe altul pentru a-i întreţine pe copii”, declara Marius Screciu.
Ca urmare a acestui demers, în data de 28 decembrie a.c., Marius Screciu a ţinut să ne arate că poate să aducă lumină în casa şi-n sufletele unor copii, şi ne-a invitat să-i fim alături la acest eveniment, şi anume racordarea la reţeaua de energie electrică a casei familiei Cacovenţa.
„Mulţumim viceprimarului Marius Screciu pentru „cadoul” oferit în ajunul sărbătorilor de iarnă, dar mai mult pentru faptul că avem şi noi curent electric şi a promis că ne va aduce şi un televizor color. Avem şi noi acum posibilitatea să facem un brad de Crăciun copiilor noştri, iar când aceştia vor merge la şcoală nu vor fi nevoiţi să înveţe la lumina lumânărilor”, ne spunea Ana Cacovenţa.

By stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *