O nouă folie de protecție ultra-rezistentă de la ALIEN SURFACE

Share ITShare on Facebook
Facebook

Alien Surface anunță astăzi lansarea unei noi folii de protecție, ultra-rezistentă, cu tehnologie Auto-Heal activă, ce protejează dispozitivele electronice – telefoane, tablete, ceasuri – împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.Compania estimează dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de Euro, dar și anunță investiții în valoare de 400.000 de Euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit. Compania a produs și donat și peste 5.000 de viziere de protecție pentru cadrele medicale.

Alien Surface lansează o nouă folie de protecție ultra-rezistentă, produsă în România, și estimează vânzări de 1,6 mil Euro pentru anul 2020

  • Folia de ultimă generație, produsă în România, dispune de tehnologia Auto-Heal activă, protejează împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare
  • Folia inovatoare este bazată pe o tehnologie utilizată și la un set extins de echipamente NASA și permite până la șapte reaplicări pe un dispozitiv
  • Alien Surface investește 400.000 de Euro în extinderea capacității de producție, automatizări și spațiu
  • Compania a produs și donat și peste 5.000 de viziere de protecție pentru cadrele medicale

Zalău, 20 mai 2020 – Alien Surface, companie românească și unul dintre cele mai îndrăgite branduri de profil din țară, anunță astăzi lansarea unei noi folii de protecție, ultra-rezistentă, cu tehnologie Auto-Heal activă, ce protejează dispozitivele electronice – telefoane, tablete, ceasuri – împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.

Tehnologia care stă la baza protecției oferite de noua folie produsă în România este utilizată și pentru o serie extinsă de echipamente ale NASA. Mai mult decît atât, folia permite o reaplicare repetată, de până la șapte ori, în cazul în care utilizatorul nu a aliniat-o optim cu terminalul protejat.

Compania estimează dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de Euro, dar și anunță investiții în valoare de 400.000 de Euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit.

“Este momentul reinventării, pentru noi. Experiența de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generație, mult mai sigură, eficientă și ușor de instalat, dar și cel în care ne dezvoltăm o nouă identitate, alături de o prezență online împrospătată, cu un plus de funcționalități. Mai mult decât atât, este și momentul în care alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi. Astfel, am produs deja 5.000 de viziere de protecție, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălaj și jumătate altor regiuni din țară și vom continua, în ritm susținut, să menținem acest demers, complet gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarant Adina Crișan, Manager General, Alien Surface.

Reprezentanții Alien Surface estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2.000.000 Euro, în următoarele 12 luni.

Noua folie este deja disponibilă online, în magazinul propriu www.aliensurface.ro și în magazinele online ale partenerilor și, odată cu redeschiderea magazinelor fizice, aceasta va putea fi achiziționată și în rețeaua de retail tradițional. Alien Surface dispune de o rețea națională de parteneri, iar lista acestora este accesibilă la www.aliensurface.ro/parteneri.

Folia ultra-rezistentă asigură protecție 360˚ a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor. Instalarea este facilă și fără greșeală, datorită noii formule cu Alien Gel. Mai mult, producătorul oferă și un program de garanție pe viață, pentru noua generație de folii, desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie.

În curând, aceasta va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală.

Oficialii Alien Surface au în plan și lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, care imbunatateste semnificativ experienta clienților, printr-un design optimizat și prezentarea îmbunătățită a produselor, sub noua identitate conturată de Beniamin Pop Studio. De asemenea, partenerii vor putea achiziționa mai facil produsele, datorită unei noi platforme B2B.

Alien Surface, fondată în 2009, produce și distribuie cele mai apreciate folii de protecție din România. Foliile înlocuiesc cu succes husele sau carcasele, nu alterează design-ul dispozitivelor și claritatea ecranelor și au o demonstrată capacitate de regenerare. Mai multe informații despre companie și produs sunt disponibile la www.aliensurface.ro și www.facebook.com/aliensurfaceromania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *