0

LUCRĂRI APROAPE FINALIZATE PE TRONSONUL BUNOAICA-CIREȘU

Share ITShare on Facebook
Facebook

S-a început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul de drum județean Bunoiaca-Cireșu.

În urma evaluării stadiului de derulare al lucrărilor constat că suntem pe ultima sută de metri cu această investiție mult așteptată de locuitorii comunei Cireșu.

Am convingerea că în maxim o săptămână de zile constructorul nu doar că va termina de turnat asfaltul, ci va amenaja inclusiv acostamentele, astfel încât recepția lucrărilor să aibă loc până la jumătatea lunii mai.

 

Este un proiect finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, un proiect extrem de important pentru această zonă și care vine la capătul unor eforturi susținute ale echipei de la #Consiliul #Județean #Mehedinți, în calitate de partener-lider, deoarece noi am venit în completare cu o sumă semnificativă de la bugetul județului.

Modernizarea acestui drum era imperios necesară, întrucât porțiunea de 5,393 kilometri care nu era asfaltată duce către Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele cu Alzheimer și Peștera Topolnița, iar acum am reușit să le oferim locuitorilor deschiderea de care avea nevoie. Sunt convins că va fi cel mai frumos drum modernizat de #Consiliul #Județean în ultimii ani. Pe lângă asfaltarea efectivă, s-au realizat și lucrări de colectare și evacuare dirijată a apelor pluviale, s-au executat două podețe noi, în timp ce la cele existente s-au făcut lucrări de reparații.Totodată, s-au făcut lucrări de racordare cu 25 de drumuri laterale și lucrări de accese la 70 proprietăți din localitățile Bunoaica și Cireșu.

stjust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *